Fyn Serie 2 Pulje 2

UBBERUD VILLE GERNE HAVE OVERVINTRET PÅ 1. PLADSEN

Foto: Ubberud IF

Så blev efterårssæson færdigspillet – hvilken placering og pointhøst endte det med for jer og levede den op til jeres målsætning før sæsonen?
Vi endte på en 3.plads med 23 point. Det er vi som udgangspunkt godt tilfredse med, men vi lå længe på 1.pladsen, og der ville vi da godt have overvintret. Omvendt har vi, det meste af efteråret, været dem alle ville slå, så det passer os fint at det er nogle andre der står for skud.

Stemmer ovenstående placering og pointhøst overens med jeres præstationer i efteråret – hvorfor/hvorfor ikke?
Ja, det gør det. Vi kunne have fået flere point, hvis vi havde været mere stabile og haft højere bundniveau. Vi spiller for mange kampe uafgjort, så det må vi gøre bedre til foråret.

Hvis du skal beskrive jeres efterårssæson, hvilke ord føler du så er mest dækkende og hvorfor?
For Ubberud IF har der været tale om en genfødsel. Det har været nogle hårde år for klubben, men bøtten er i den grad vendt, og vi har fået en fantastisk træningskultur og en god sammenhæng i hele seniorafdelingen. Så skal resultaterne nok komme.

Der venter Danmark 2 afgørende EM-kampe mod Gibraltar og Irland – hvordan tror du disse 2 kampe ender?
Jeg tror vi slår Gibraltar 5-0 og spiller uafgjort i Irland

Hvem stod I overfor i seneste spillerunde og hvad blev slutresultatet?
Vi mødte B67 og spillede 3-3

Hvordan vil du beskrive Jeres præstation i kampen og hvad vil du så fremhæve og hvorfor?
Svingende præstation, i en kamp vi skulle have vundet. Vi brænder 4!! friløbere i 2.halvleg, og de scorer 2 mål på at vores spillere glider på den bløde bane. Jeg håber mine spillere ønsker sig støvler med lange knopper i julegave…