Københavnsserien

HUSUM BESEJREDE RØNNE EFTER RODET 1. HALVLEG

Foto: Husum Boldklub

Hvem stod I overfor i seneste spillerunde og hvad blev resultatet af kampen?
Vi mødte Rønne og vandt yderst fortjent 4-2

Hvordan vil du beskrive opgøret og hvad betød resultatet for jeres i tabellen?
En noget rodet 1. halvleg, bedst eksemplificeret ved de begge mål i denne. Et frygtelig afrettet skud fra Rønne og så et mål efter noget klumpspil, men Pistol Pete er hurtigere end sin egen skygge og han tøvede ikke et sekund da han helflugtede den fladt ude ved stolpen. Ellers havde vi et skud på stolpen, ved ikke om deres målmand drømte om makreller eller krølle bølle is, men han sejlede i situationen. I 2. halvleg fik bornholmerne kun et ben til jorden, og det var da dommeren overrulede sin linjedommer og anerkendte deres gigantiske offsidemål. Vi lavede 3 mål relativt hurtigt og kunne godt have lavet et par stykker mere, hvis det ikke havde for deres målmand der vågnede til anden 2. halvleg. Og en lille opfordring til Bornholmsk tidende, lav lige en hurtig google søgning på grusbane, derefter kunstgræsbane, derefter sletter i jeres åndssvage artikel på jeres hjemmeside, finder en makrel og bruger resten af året på at fjerne fiskeben fra halsen og undgår at lave flere artikler. https://www.tidende.dk/tidende/seneste-dogns-nyheder/2019/11/02/rik-tabte-maalrigt-topopgoer/

Hvordan vil du beskrive jeres modstanders præstation og hvorfor?
Jamen de kom med det forventelige. Et kontrabaseret hold, som står ok hjemme, men ikke har så pokkers meget fremad. Det hjalp selvfølgelig at deres midtstopper Emil gik ud med, hvad der ligner en grim, knæskade, god bedring til ham. For han er deres ubetingede bedste mand og efter han gik ud var der frit løb. Ellers ser jeg dem ikke som værende stærkere end FB eller PI, meget samme type hold i hvert fald. Håber iøvrigt Rønne trænerens hals er ok, hvis han har lidt ondt efter at have ageret megafon i 2 timer, hvis ikke kan han køre til Snogebæk og købe en pakke Pickwick the på min regning og høre en podcast om moderne ledelsesstil mens han drikker den.

Hvor mange stjerner (ud af 6) vil du give jeres præstation og hvorfor?
4/6 Vi spiller én god halvleg, som så viste sig at være nok, men at lukke to mål ind (uanset hvordan) og at vores keeper (han bliver ikke nævnt ved navn da han altid skaber sig over at han bliver nævnt) skal hive 1-2 store redninger op, det er ikke godt nok som hold, men at komme igen på den måde efter at være bagud i en topkamp er flot og viser en form for karakter og niveau, ellers er det lidt skræmmende at bærende kræfter som Isgaard får krampe efter 60 min for 2. kamp i træk, det er jo nu formen topper.