Sjællandsserien Pulje 1

HUNDESTED STARTEDE LIVET I SJÆLLANDSSERIEN MED 3 POINT

HUNDESTED STARTEDE LIVET I SJÆLLANDSSERIEN MED 3 POINT

Hvem mødte I og hvad blev resultatet af kampen, samt stemmer resultatet overens med spil og chancer?
Vi startede Sjællandsserien med 3 point hjemme mod Albertslund. Vi vandt 3-0 og hvis man skal være objektivt, så synes jeg ikke vi var 3 mål bedre end Albertslund i dag. Vi er kyniske og havde heldet i feltet og mål ændre fodboldkampe, som gjorde vi fik kampen over på de præmisser vi gerne vil. Vi var skarpeste og stod flot i kæderne og gjorde betingelserne svære for Albertslund. Hjemme i Hundested er vi bare virkelig svære at slå og det viste vi også i dag, men jeg er ikke i tvivl om at Albertslund kommer til at præge rækken på en positiv måde.

Formåede I at holde jer til gameplanen I havde lagt og hvad gjorde den lykkes/ikke lykkedes for jer?
Ja fuldkommen. Den bliver overholdt 100% og alle deltog i det defensive arbejde som var altafgørende for vores succes. Som jeg sagde tidligere, så ændre mål fodboldkampe og vi har en skarp angriber i Nis som bare hakkede den ind når chancen var der. Vi stod flot i kæderne og kæmpede igennem hele kampen. Vi fik ikke sat spillet helt som vi gerne ville, men det skal vi havde kigget på og rettet til næste uge mod endnu en oprykningskandidat Stenløse.

Hvis du skal sætte et par ord på modstanderen, hvordan vil du så beskrive dem efter mødet?
Rigtig fint teknisk hold, som spiller god fodbold når pladsen er der. Er ikke i tvivl om at de kommer med i toppen af rækken når de har fået indstillet sigtekornet, så bliver de giftige. Deres 10’er klart deres bedste og farligste mand som imponerede mig i løbet af kampen.

Det er populært at snakke om 10´er øjeblikke, hvilken spiller stod for den detalje i kampen?
Synes ikke der var så mange 10’er øjeblikke som er værd at nævne men der er da en. Vores 10’er Nis Prio scorede til 1-0 på helflugter på feltets kant helt oppe under overliggeren. Meget flot udført og vigtigt moment i vores 3-0 sejr.