Københavnsserien

HUSUM FIK 3 MÅL UNDERKENDT OG ØNSKER IKKE AT UDDYBE DOMMER PRÆSTATIONEN

Husum

Hvem stod I overfor i seneste spillerunde og hvad blev slutresultatet?
Vi spillede mod PI og kampen endte 1-1

Hvordan vil du beskrive jeres præstation i kampen og hvad vil du så fremhæve og hvorfor?
Først vil jeg sige at vi gjorde hvad der skulle til, vi holdt PI nede på én afslutning og skabte en 6-7 chancer vi normalt scorer på, men lige på dagen var vi rent offensivt ikke til stede. Vores defensiv er simpelthen så gode at den nærmest kan stå samtlige 90 min og bare tage imod, (det er lidt ligesom tillidsrepræsentanten Per på mit arbejde, hans største drøm er at være midtpunkt i et stort pride gang bang af 90 min plus det løse) det kan vores offensiv bare ikke, og det ved jeg ikke om vi troede mod PI, eller om der var tunge ben ovenpå en relativt hård opstart, der blev afsluttet af en kamp der blev rykket fra fredag til onsdag, men pointen er at vi offensive spillere fik kigget meget fodbold og brokket os rigtig meget over dommeren. Han var også katastrofalt dårlig, men havde vores fokus været på os selv, og havde vi lagt samme indsats i at spille fodbold, som vi lagde i at brokke os, havde vi kørt PI over.

Hvis du skal sætte et par ord på modstanderen, hvordan vil du så beskrive dem efter mødet?
De kom med 5 forsvarsspillere og 2 defensive midtbanespillere i startopstillingen. Jeg troede det var folk der havde tilknytning til Politiet der spiller for PI, ikke 14 buschauffører, men de stillede mere defensivt op end ved rydningen af ungdomshuset, et klæder dem ikke, det bør de simpelthen være for gode til.

Hvordan var stemningen på stadion og var der ”gang i” tilskuerne?
Der var som sædvanlig knald på lægterne, det er der altid i Husum. Det er ofte en sand fornøjelse, vi skal dog som hold være bedre til ikke at lade os rive med, for vi vil ikke undvære stemningen, vi skal bare være bedre til at bruge den. Vil dog gerne opfordre til lidt mindre fokus på dommeren fra lægterne også, de håndterer det dårligere end min håndterer fri adgang til mad, og så får vi ham tit imod os, og  det er jo et eller andet sted forståeligt nok, at man er imod de 11 mennesker der repræsenterer 411 brokkehoveder. Misforstå mig ikke, jeg er tosset med vores tilskuere, kunne bare godt tænke mig lidt mindre fokus på dommertrioen.

Der er tit fokus på dommerpræstationen – hvordan vil du beskrive denne i jeres seneste kamp?
Vi fik 3 mål underkendt, så jeg tænker ikke det gør noget godt at uddybe mit svar omkring den dommer. Hans præstation toppede dog da han dømte omkast mod vores højreback, mens han stadig havde bolden i hænderne………….