Jyllandsserien Pulje 2

HOBRO-TRÆNER: TAM INDSATS MOD TJØRRING – KLASSE MOD VIBORG

Hobro – Peter Thomsen

Hvem stod I overfor i seneste spillerunde og hvad blev slutresultatet?
Jeg tillader mig kort at referere fra vores seneste to kampe. Forrige kamp taber vi hele 5-0 på hjemmebane til et skarpt Tjørring IF hold. Jeg synes egentligt, at kampen virker forholdsvis lige i lange perioder, men den klassiske kliché med skarphed i felterne må benyttes. Jeg vurderer, at TIF scorer på 5 ud af 7-8 muligheder, og vi har mindst 4-5 større chancer uden at score én eneste. Tjørring er kyniske og kliniske, de er forstærket, de har blanding af rutine og ungdom og pt. er de vel favoritter til at vinde rækken. Jeg har nu også hørt fugle synge om, at de har ambitioner om at vinde JS1 til foråret, så de er godt på vej. Flot arbejde dernede i det mørke Midtjylland. Den seneste kamp vinder vi så 2-1 ude i Viborg FF. I denne kamp er vi så omvendt måske lidt heldige, for VFF har overtaget det meste af 1. halvleg, hvor de nemt kunne have ført med to mål ved pausen. De spiller flot op centralt i banen, og det får vi ikke lukket ned for. Heldigvis fører de blot 1-0 i pausen, så da vi får rettet nogle ting til taktisk i pausen, er vi stadig i live. Vi får flot både udlignet og bragt os i front, og pludselig skal VFF jagte en udligning. Vi kæmper bravt og alle HIK spillere har en klasse attitude. Vi har blot bragt os i front fra starten af kampene i ét opgør ud af 6 i dette efterår. Det er et stort fokus punkt for os, for det gør hele situationen noget mere besværligt. Heldigvis har vi nu flere gange kommet flot tilbage via kynisme, tro på tingene og hårdt arbejde. Jeg vil faktisk sige, at vi lærer hinanden meget bedre at kende i momentvis modgang. Vi har dog vikinge attitude i Hobro, og derfor slås vi med næb og klør i denne sindssygt tætte række.

Hvordan vil du beskrive jeres præstation i kampen og hvad vil du så fremhæve og hvorfor?
Semi tam indsats mod Tjørring, der gav største lussing de seneste 3 år for holdet. Klasse vikinge indsats mod VFF trods modgang fra start.

Hvis du skal sætte et par ord på modstanderen, hvordan vil du så beskrive dem efter mødet?
Tjørring har medvind, de har skarphed i offensiven, de er afklaret i deres defensive pligter, rækkens favorit pt.. Dog tror jeg faktisk på, at ALLE hold i rækken på en god dag kan udfordre Tjørring. Alle kampe i rækken er åbne. VFF har et formdyk. De var vel rækkens favoritter inden starten, men de ligger i samme situation, som vi alle gør, nemlig at der skal præsteres mellem 90-100 procent af holdets niveau før man får sejre. VFF har dog stort potentiale, og jeg tror på, at de kommer i top 4.

Hvordan var stemningen på stadion og var der ”gang i” tilskuerne?
Til både Tjørring kampen hjemme på bane 5 i Hobro og til udekampen på Kirkebækvej i Viborg var der okay med tilskuere. De var meget afdæmpede begge steder.