Jyllandsserien 1 Pulje 1

HJØRRING-SPILLER: VI STYREDE STORE DELE AF KAMPEN MOD AABYBRO

FOTO: Hjørring IF – Jyllandsserie

Hvem mødte I og hvad blev resultatet af kampen, samt stemmer resultatet overens med spil og chancer?
Vi spillede vores anden kamp i sæsonen mod Aabybro på udebane, som endte med en 2-1 sejr til os. En kamp vi styrede store dele af med boldbesiddelse, efter Aabybro valgte en mere defensiv tilgang. Boldbesiddelse mæssigt synes jeg det var fortjent vi hiv sejren hjem til sidst, men tror Aabybro vil kigge tilbage på nogen brændte chance, de kunne have lukket kampen med.

Formåede I at holde jer til gameplanen I havde lagt og hvad gjorde den lykkes/ikke lykkedes for jer?
Umiddelbart holdt vi os fint til vores egen gameplan. Vi ville gerne forsøge os med mange dybdeløb, som blev svært med Aabybro lave udgangspunkt på banen. Fra anden halvlegs start, hvor vi var bagud 1-0, skulle vi ud og holde vores spil fra første halvleg. Vi aftalte i pausen vi ikke skulle stresse, men spille vores spil hele kampen, som jeg synes vi gjorde godt.

Hvis du skal sætte et par ord på modstanderen, hvordan vil du så beskrive dem efter mødet?
Aabybro spillede en god kamp. De stod godt og kompakt på banen. De gik hårdt ind i duellerne og kæmpede for det allesammen. Når de fik chancen løb de deres kontra, og med nogen hurtige mand på toppen, skabte de problemer for os.

Det er populært at snakke om 10´er øjeblikke, hvilken spiller stod for den detalje i kampen?
Den var lidt svær i denne kamp, der var præget af meget spil fra side til side fra os. Men vil rose vores egen Casper Knudsen, der får lavet en detalje med 2x fodsål, for at sætte to Aabybro mænd midt på banen. Det var mit 10’er øjeblik i kampen.