Jyllandsserien Pulje 1

KASPER SØRENSEN DOBBELT MÅLSCORER FOR FREDERIKSHAVN

FOTO: Frederikshavn fI (foto: Anette Gasberg)

Hvem stod I overfor i seneste spillerunde og hvad blev resultatet af kampen?
F.f.I. mødte fredag aften Vejgaards 2. divisionsreserver på hjemmebane, og det blev en vanskelig kamp grundet baneforholdene på Empire Stadium. I en tæt og intens affære vandt vi 3-1 efter 1-1 ved pausen. Vores topsorer Kasper Sørensen blev dobbelt målscorer, mens også Cato Kristensen langt om længe fik nettet igen.

Hvordan vil du beskrive jeres præstation og hvad vil du gerne fremhæve og hvorfor?
Når nu banen var som den var – regntung og svær at stå fast på – så er det den spillemæssige præstation, der kommer i anden række. I stedet er det op til det hårde slid og evnen til at æde sig selv. Det synes jeg vi var rigtigt dygtige til, og det samme gør sig i og for sig gældende for Vejgaard, der uden tvivl er et hårdt arbejdende mandskab, med dygtige profiler både offensivt og defensivt. Der blev virkelig arbejdet hårdt for tingene, og når man vinder sådanne kampe, så er det by far den fedeste måde at vinde på.

Hvor mange stjerner (ud af 6) vil du give jeres præstation og hvorfor?
Jeg tænker egentlig vi skal et pænt stykke op. Ikke nødvendigvis for det polerede spil, for det var nærmest umuligt. Men vores krigerdyder fortjener positiv omtale. Ligeledes også at vi igen, igen kom bagud, men samtidigt fik det vendt til egen fordel endnu engang. Skal vi ikke sige en solid 4´er? Det bliver nok der vi lander. Vi mangler måske lige at være helt klart fra start, og det blev straffet – derudover kunne vi også godt være kommet yderligere bagud inden vi udligner.

Hvad betyder kampens resultatet for jer i tabellen før de sidste kampe i efteråret?
Det begynder da at ligne noget – det indrømmer jeg gerne. Når det er sagt, så er niveauet i rækken højt, og rigtig mange byder sig sig til omkring top 4-placeringerne, så selvom vi er godt med sammen med HI og AaB, der begge har kampe i hånden, så er lige tidligt nok at konkludere noget. Men ja, det ser mere end fornuftigt ud med fem kampe igen.

Åben mikrofon – og et lille skud ud… 
Jeg vil gerne slutte denne artikel af med at give lidt ros til niveauet i rækken. Jeg har sjældent oplevet en række hvor samtlige hold i puljen besidder så megen kvalitet, som tilfældet er i denne række. Der er altid et hold der sakker bagud på niveau, og det ser jo unægteligt også sådan ud for eksempelvis Aabybro i vores række, men faktum er, at de er utroligt svære at spille mod, og både mod os, HI og AaB inkasserede de sene mål – man kan vel tale om manglende marginaler. Det er skønt at opleve at langt størstedelen af kampene er tætte, og så synes jeg at have opdaget, at mange kampe først afgøres meget sent i anden halvleg. Det må vel også sige noget om jævnbyrdigheden.