Sjællandsserien Pulje 1

HUNDESTED-SPILLER: KVALITETEN HAR VÆRET ET STORT NYK OPAD

HUNDESTED-SPILLER: KVALITETEN HAR VÆRET ET STORT NYK OPAD

Hen over vinteren er der så ”dømt ferie” hos jer, eller står den på indendørsfodbold eller futsal?
Der er først og fremmest dømt ferie. Men mon ikke der er et par indendørsstævner hist og her, men tiden skal bruges på familien og lade batterierne op til en spændende forårets sæson.

Hvordan vil du beskrive niveauet i jeres række hen over efteråret og er du overrasket over niveauet?
Synes bestemt det er en god række med en masse god hold. Vi kan godt mærke at kvaliteten har været et stort nyk opad, som gør vi skal være endnu skarpere for at få point med hjem. Jeg er egentligt ikke overrasket, da jeg havde regnet med en jævn række hvor alle hold på dagen kan slå alle.

Hvilket hold er i dine øjne ”efterårets-hold” og hvorfor? Samt hvilket hold levede derimod ikke op til de forventninger du havde til dem og hvorfor?
Udfra tabellen så må det være snekkersten og/eller RB 1906. Jeg havde nok ikke forventet Snekkersten ville være med i toppen, så det er godt gået af dem. RB er det bedst spillende hold vi har mødt, så jeg spår dem til at løbe med førertrøjen når foråret går i gang. Albertslund har vel været den negative overraskelse. De spiller god fodbold, men er ikke stabile nok i præstationer til at være med hvor det er sjovt, men omvendt så kan et par sejr i træk ændre billedet for dem. Jeg havde nok bare forventet lidt mere af dem udfra vores fælles møde.

Set i bagklogskabens klare lys, var der noget I burde have gjort anderledes i efteråret og hvis ja hvilket?
Det er svært at sige, da vi egentligt er godt tilfredse med vores indsats og pointhøst. Vil stadig mene vi burde have haft et par point mere, men vi er er også blevet klogere på os selv igennem dette efterår. Igennem to år har det kun været en stor optur og nu møder vi kompetent modstand hver uge som kræver noget mere af gruppen. En gruppe som stort set er samme som er gået fra serie 2 til sjællandsserien, kun med nogle unge som er blevet rykket op fra egne rækker. Tilbage til spørgsmålet, så er det altid nemt at være bagklog, men hvis vi kan få alle tilbage i god form og undgå de mange skader vi har haft, så bliver vi farlige til foråret.