Jylland Serie 1 Pulje 8

BRABRAND PEGER PÅ SIG SELV

FOTO: Brabrand stadion

Hen over vinteren er der så ”dømt ferie” hos jer, eller står den på indendørsfodbold eller futsal?
– Vi træner stadig en gang om ugen på kunsten i Brabrand, men ellers tror jeg for de fleste at der er dømt velfortjent ferie.

Hvordan vil du beskrive niveauet i jeres række hen over efteråret og er du overrasket over niveauet?
– Fint niveau. Mange gode hold som IFSK, Freja, AGF og Hatting som har forskellige måder at spille fodbold på. Rækkens niveau i bunden var dog ikke voldsomt højt hvor hold som JAI og FC Horsens lignede hold som også har godt af lige at komme ned og vende i serie 2.

Hvilket hold var i dine øjne ”efterårets-hold” og hvorfor? Samt hvilket hold levede derimod ikke op til de forventninger du havde til dem og hvorfor?
– Vil næsten være fræk og sige os selv, for selvom vi har spillet i toppen og været tæt på oprykning de sidste 2-3 halvsæsoner viste vi et niveau som vi hidtil ikke har været i nærheden af, og det afspejlede sig også i resultaterne. Foruden os selv er der også 2 rigtig gode kandidater i IFSK som virkelig viste deres topniveau over en hel sæson og endte med at rykke op i play-off og ellers Horsens Freja som de seneste sæsoner har kæmpet hårdt for overlevelse, men som i år blev nr 3 med flot fodbold. I den anden ende kunne jeg sige FC Horsens, men det viste sig egentlig at de ikke havde højere niveau med deres nuværende hold, så vil jeg være hård ved vores venner fra AGF og sige dem. Det er måske hårdt når man tænker på hvor hårdt Kim har kæmpet for at samle holdet derude, men hvis man tager udgangspunkt i vores sidste kamp mod dem hvor vi spiller 1-1, viste de klart at det er hold som hører til i toppen, og der er jeg også sikker på de spiller med i næste sæson.

Set i bagklogskabens klare lys, var der noget I burde have gjort anderledes i efteråret og hvis ja hvilket?
– Intet. Vi vinder fortjent puljen, og ligger nr. 1 i de sidste 9 runder.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]