Københavnsserien

INGEN NEMME KAMPE FOR FC UDFORDRINGEN

INGEN NEMME KAMPE FOR FC UDFORDRINGEN

Hen over vinteren er der så ”dømt ferie” hos jer, eller står den på indendørsfodbold eller futsal?
– Det er kun mig selv og Samuel, der har teknik til at spille futsal, så det holder vi os fra. Jeg har noteret på mine sociale medier, at Coach Florin er taget til Gran Canaria, hvor de øjensynlig serverer læssevis af kolde cervezas. Jeg tror, de fleste i truppen har tænkt sig at følge det eksempel.

Hvordan vil du beskrive niveauet i jeres række hen over efteråret og er du overrasket over niveauet?
– Niveauet er godt, men det overrasker mig ikke. Der er ingen nemme kampe, og du skal slås for hvert eneste point. Særligt fysikken og effektiviteten i begge ender af banen har vi skulle vænne os til sammenlignet med sidste sæson i serie 1. Det er blevet bedre og bedre i løbet af efteråret.

Hvilket hold var i dine øjne ”efterårets-hold” og hvorfor? Samt hvilket hold levede derimod ikke op til de forventninger du havde til dem og hvorfor?
– Hatten af for Husum, der kun har smidt 8 point over 13 kampe. Det er imponerende. Jeg var også voldsomt imponeret af Hvidovre, da vi mødte dem, og jeg forstår ikke, hvorfor de ikke har fået flere point. Skjolds pointhøst har også været flot. Der er formentlig mange hold, der gerne ville have præsteret bedre i efteråret – inklusiv os selv. Men det er jeg sikker, at de ikke behøves mig til at fremhæve.

Set i bagklogskabens klare lys, var der noget I burde have gjort anderledes i efteråret og hvis ja hvilket?
– Ja. Scoret mindre og lukket færre mål ind. Vi har ikke været dygtige nok i begge ender af banen, og det er nu engang der, kampene afgøres.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]