Danmarksserien Pulje 3

DET BLIVER ENDNU SVÆRE EFTER JUL, UDTALER HERNING FREMAD-HOLDLEDER

Herning Fremad

Hen over vinteren er der så ”dømt ferie” hos jer, eller står den på indendørsfodbold eller futsal?
– Vi træner hyggebold hver tirsdag, udendørs, i klubben hvor det er frivilligt for vores Serie 5, 4, 2 og DS at komme. Samtidig spiller vi noget indendørs i Holing hver torsdag. Total afstressende fodbold hvor det bare handler om hygge.

Hvordan vil du beskrive niveauet i jeres række hen over efteråret og er du overrasket over niveauet?
– Det er ikke min intention at bagatellisere hvor flot vores sæson egentlig har været eller de andre hold i rækken. Men skuler man over til Danmarksseriens Pulje 4, den anden jyske række, som vi nok havde forventet at komme i. Så synes jeg at jeg ser mere kvalitet flere tophold og skal man være lidt objektiv så er jeg personligt meget glad for at vi kom i den pulje vi gjorde. Flere af holdene i vores pulje er i gang med at genopbygge deres hold, spille mange unge spillere ind på holdene og generelt finde tilbage til deres tidligere niveau. Som oprykker har det klart været til vores fordel. Vi kommer som styrket trup der har spillet sammen i flere år og vores sammenhold og kendskab til hinanden har skubbet op frem til rigtig mange point! Så jeg er lidt overrasket over at vi har kunne spille med, mod så mange mandskaber, som vi har.

Hvilket hold var i dine øjne ”efterårets-hold” og hvorfor? Samt hvilket hold levede derimod ikke op til de forventninger du havde til dem og hvorfor?
– SfB-Oure har jo virkelig fundet sig selv! De spiller virkeligt flot og hurtigt frem ad banen. Noget nær det perfekte hold i vores kreds. Derfor var det også fedt lige at hapse 3 point mod dem inden de kom rigtigt i gang med deres sæson. Jeg synes også at Otterup gør det godt med deres dygtige teknikere på midtbanen.

Set i bagklogskabens klare lys, var der noget I burde have gjort anderledes i efteråret og hvis ja hvilket?
– Det ved jeg ikke om vi kunne. Vi er meget glade for de point vi har fået og er meget bevidste om at det bliver endnu mere udfordrende at skaffe de nødvendige point efter jul