Jyllandsserien 1 Pulje 1

HJØRRING-SPILLERNE I DEN BEDSTE FUTSAL LIGA

HJØRRING-SPILLERNE I DEN BEDSTE FUTSAL LIGA

Hen over vinteren er der så ”dømt ferie” hos jer, eller står den på indendørsfodbold eller futsal?
Ja vi holder ferie frem til 18/1 fra udendørs, men næsten alle spillerne deltager og spiller i Hjørring Futsal klub, hvor de fleste af dem gør sig i den bedste liga henover vinteren.

Hvordan vil du beskrive niveauet i jeres række hen over efteråret og er du overrasket over niveauet?
Niveauet har været rigtig godt. Det har været en lokal pulje for første gang i mange år, hvilket har gjort samtlige kampe spændende og med nerve i. De sæsoner vil vi gerne have flere af, i stedet for at skulle rundt i det halve jylland til foråret.

Hvilket hold var i dine øjne ”efterårets-hold” og hvorfor? Samt hvilket hold levede derimod ikke op til de forventninger du havde til dem og hvorfor?
Jeg syntes faktisk at alle hold levede op til deres forventninger. Det var meget tætte kampe og inden sæsonen havde jeg spået på det resultat vi endte ud med. Men det var tæt.

Set i bagklogskabens klare lys, var der noget I burde have gjort anderledes i efteråret og hvis ja hvilket?
Vi blev desværre ramt af rigtig mange skader på de samme positioner og med op til 5 mand ude fra startopstillingen af de bedste på samme tid kom vi i problemer. Skader kunne vi ikke gøre noget ved, men der burde nok have været kampe vi skulle have vundet hvor vi satte førringer over styr i.