Jylland Serie 1 Pulje 8

HORSENS FREJA-SPILLER: FC HORSENS KAN VEL IKKE VÆRE TILFREDSE?

FOTO: Horsens Freja (foto: Dorthe Adelfred)

Hen over vinteren er der så ”dømt ferie” hos jer, eller står den på indendørsfodbold eller futsal?
– Der er dømt ferie – dog med en hyggetræning hver onsdag på kunsten for alle hold i klubbens seniorafdeling. Meget fint lige at komme ud og røre lidt på stængerne engang imellem.

Hvordan vil du beskrive niveauet i jeres række hen over efteråret og er du overrasket over niveauet?
– Jeg synes, at niveau har været fint. Det er reelt kun JAI, der ikke har kunnet følge med i vores og de andre holds tempo. Ellers synes jeg at puljen har været relativt tæt indtil Brabrand og IFSK stak af i de sidste runder.

Hvilket hold var i dine øjne ”efterårets-hold” og hvorfor? Samt hvilket hold levede derimod ikke op til de forventninger du havde til dem og hvorfor?
– Det kan vel kun være Brabrand – de slår bl.a. os i den ene kamp med 7-1, og det var særdeles pinligt for os, men de har bare været ekstremt dygtige i denne sæson og spillet flot fodbold. FC Horsens må være skuffede over at rykke ned, når man kommer fra Jyllandsserien og stryger lige igennem serie 1 og videre ned i serie 2. Det er nok et efterår, de gerne vil glemme – så de kan ikke være tilfredse.

Set i bagklogskabens klare lys, var der noget I burde have gjort anderledes i efteråret og hvis ja hvilket?
– 7-1 nederlaget til Brabrand nager mig stadig, men om vi kunne have gjort noget anderledes i den kamp ved jeg ikke. Vi må være tilfredse med vores efterår, eftersom vi var i playoff i foråret om at rykke ned, så jeg synes en 3. plads er flot!