Jyllandsserien Pulje 3

UDVIKLINGSMULIGHEDER I FC SKANDERBORG

FC Skanderborg FC Skanderborg

Hen over vinteren er der så ”dømt ferie” hos jer, eller står den på indendørsfodbold eller futsal?
– Vi træner november ud og slutter af med en træningskamp hvor vi skal møde et transitionhold fra Vejle Boldklub. Herefter får spillerne en fortjent pause hvor de blot holder sig lidt igang

Hvordan vil du beskrive niveauet i jeres række hen over efteråret og er du overrasket over niveauet?
– Jeg synes niveauet har været okay i vores række. 3 stærke oprykker og 2 hold som lå og spillede med til det sidste om oprykningen til DS i sommers.

Hvilket hold var i dine øjne ”efterårets-hold” og hvorfor? Samt hvilket hold levede derimod ikke op til de forventninger du havde til dem og hvorfor?
– Jeg synes at vi selv har været et af de overraskende hold sammen med de to oprykker som tog billetten op i JS1 med os. Sønderborg og Fredericia havde jeg helt sikkert ikke set rykke ned når man så de lå i toppen af JS1 sidste Forår! Men begge klubber kommer hurtigt op igen er jeg sikker på ,da det er nogle hold som skal være repræsenteret i JS efter min mening.

Set i bagklogskabens klare lys, var der noget I burde have gjort anderledes i efteråret og hvis ja hvilket?
– Ja der er da altid nogle ting som man i baglysets kundskab gerne ville have gjort anderledes, men vi vender det om og ser det som en undviklingsumligheder i den nye sæson