Danmarksserien Pulje 4

SÆBY-ASSISTENT STOR ROSER DALGAARD OG JOHANSEN

IF Skjold Sæby

Hvilket hold var i efteråret rækkens positive overraskelse og hvorfor har de overrasket dig positivt?
– Nu er sæsonen slet ikke færdig, indtil videre synes jeg at Silkeborg KFUM har været et positivt bekendtskab. De spiller fodbold med en god balance mellem højt tempo og fysisk mod, krydret med nogle individualister som kan afgøre deres kampe. Jeg forstår ikke deres svingende start, for de har virkelig været gode mod os.

Som regel er der også et hold der skuffer, hvem var den negative overraskelse og hvorfor?
– Igen, så er sæsonen langt fra færdig så det er svært at kåre en negativ overraskelse allerede i denne tætte række. Det er måske lidt paradoksalt at nævne Kjellerup hvor vi taber 5-2 på udebane. Kjellerup har en offensiv der har potentiale til meget mere end en lunken 5 plads i DS og jeg tror på at de selv forventede at skulle være tophold i denne række.

Hvis du skulle fremhæve en træner fra en anden klub, hvem har så gjort et positivt indtryk på dig og hvorfor?
– Vi blev taget godt imod af Holstebro trænerteam, som jo var 3 x Kim da vi var på besøg i Vestjylland. Selvom vi bestemt ikke var enige omkring flere kendelser i kampen, så er det altid en fornøjelse at diskutere fodbold med mennesker som har et realistisk billede af virkeligheden. Derfor vil jeg gerne fremhæve Holstebros træner Kim, som har gjort et godt stykke arbejde.

Samt hvilken spiller fra en anden klub kan du fremhæve for en ekstraordinær præstation og hvorfor?
– Rækkens topscorer Thomas Dalgaard har gjort det flot, han får tingene til at se nemme ud og får bare tingene gjort færdige og ikke mindst Nicolaj Johansen fra samme hold.