Jyllandsserien Pulje 3

FC SKANDERBORG, ODDER OG HFS HAR SPILLET GODT FODBOLD

FC Skanderborg FC Skanderborg

Hvilket hold var i efteråret rækkens positive overraskelse og hvorfor har de overrasket dig positivt?
– Jeg synes både Odder, HFS samt os selv har overrasket i en pulje hvor der var mange gode hold. Alle 3 hold spiller noget godt fodbold synes jeg.

Som regel er der også et hold der skuffer, hvem var den negative overraskelse og hvorfor?
– Negativ er sådan et grimt ord! Så det bruger jeg ikke om nogle hold. Men jeg er overrasket over at se FC Sønderborg og Fredericia FF rykke ned da det er 2 klubber som altid har lagt i JS eller derover.

Hvis du skulle fremhæve en træner fra en anden klub, hvem har så gjort et positivt indtryk på dig og hvorfor?
– Jeg synes faktisk at alle de træner vi har mødt har været fornuftige så svært at fremhæve nogle fremfor andre. Det handler jo lidt om hvordan man selv reagerer på linjen

Samt hvilken spiller fra en anden klub kan du fremhæve for en ekstraordinær præstation og hvorfor?
– Her må jeg give min stemme til Mads Isaksen fra Fredericia FF. Til trods for at de rykkede ned scorede han 20 mål (!!!) og blev klart topscorer i vores række. Han er en rigtig giftig angriber der sparker bolden i kassen når han har chancen.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]