FRA SERIE 4 TIL SERIE 2 PÅ 1 ÅR I MEJRUP

FRA SERIE 4 TIL SERIE 2 PÅ 1 ÅR I MEJRUP

Hvilket hold var i efteråret rækkens positive overraskelse og hvorfor har de overrasket dig positivt?
– Jeg bliver næsten nød til at fremhæve os selv. Som oprykker fra serie 4 får vi 34 point, vinder puljen og går samtidig igennem hele sæsonen uden nederlag. Det tror jeg ikke mange havde regnet med, ikke engang os selv. Vi gjorde det også godt i serie 4, men tabte alligevel 3 kampe og måtte igennem playoff for at klare oprykningen. Så vi har gjort store fremskridt og har forbedret stabiliteten. Derudover må vi også fremhæve Måbjerg. De har også spillet en fantastisk sæson, og havde det ikke været for et mål 6 minutter inde i overtiden til os, var de løbet med den direkte oprykningsplads. Men de klarede skærene gennem 2 playoff kampe, og det fortælle os om hvor gode de har været i løbet af sæsonen.

Som regel er der også et hold der skuffer, hvem var den negative overraskelse og hvorfor?
– Jeg tror alle havde større forventninger til Holstebro, men selvom de længe lignede en nedrykker klarede de til sidste skærene og det skal de alligevel have ros for.

Hvis du skulle fremhæve en træner fra en anden klub, hvem har så gjort et positivt indtryk på dig og hvorfor?
– Det har jeg ikke nok kendskab til de andre trænere til at vurdere.

Samt hvilken spiller fra en anden klub kan du fremhæve for en ekstraordinær præstation og hvorfor?
– Det må uden tvivl blive Oliver fra Måbjerg. Jeg har ikke de præcise stats for hans sæson, men de var dybt imponerede. Det er +25 mål i løbet af sæsonen og så endda for en spiller, der stadig kan spille u19. Der er ingen tvivl om, at han kan spille meget højere end serie 3, eller serie 2 for den sags skyld. Skulle jeg spille på en topscorer i vores nye serie 2 pulje, hvor vi igen skal møde Måbjerg, så ved jeg godt hvor jeg ville smide pengene ihvertfald.