Jylland Serie 2 Pulje 13

HORNBÆK-CHEF: BÆLUM-ANFØRER GJORDE INDTRYK PÅ MIG

FOTO: Hornbæk

Hvilket hold var i efteråret rækkens positive overraskelse og hvorfor har de overrasket dig positivt?
Nørager/Rørbæk var et frisk pust. De ville gerne fremad banen, hvilket også kastede nogle målrige kampe af sig, og vi spillede to underholdende kampe mod dem. At Bælum/Solbjerg redder sig er også en flot præstation. De havde 4 point halvvejs gennem sæsonen, så de har virkelig fundet noget godt frem mod slutningen af sæsonen.

Som regel er der også et hold der skuffer, hvem var den negative overraskelse og hvorfor?
Jeg kendte ikke ret mange af holdene før sæsonen, så forventninger var svære at have på forhånd. Jeg havde dog nok forventet mere af Hobro, for de plejer at have konkurrencedygtige mandskaber, men alle hold kan jo rende ind i en svær sæson.

Hvis du skulle fremhæve en træner fra en anden klub, hvem har så gjort et positivt indtryk på dig og hvorfor?
Jeg synes, at trænerne fra de andre klubber virker til at være nogle flinke fyre alle sammen. Så på det punkt har de alle gjort et positivt indtryk på mig. Jeg vil ikke pege enkelte ud, for jeg har kunnet se, at hver træner har kæmpet med det, de havde til rådighed på dagen.

Samt hvilken spiller fra en anden klub kan du fremhæve for en ekstraordinær præstation og hvorfor?
Jeg kan ikke navnene på dem, men der er to spillere, jeg lagde særligt mærke til i vores kampe mod dem. Bælum/Solbjergs anfører gjorde stort indtryk på mig i vores anden kamp. Jeg var selv på banen i den kamp og oplevede, hvordan han fightede, løb og hev sit hold med sig. Har han gjort det gennem hele sæsonen, må han have være oplagt kandidat til årets spiller hos dem. St. Restrups midtforsvarer i højre side er en dygtig spiller. Han styrer forsvaret godt og redder dem utallige gange gennem en sæson. Rolig i sit spil og ingen store armbevægelser. Han var stærk, synes jeg.