Københavnsserien

HUSUM-SPILLER SKUFFET OVER PI & FB OG HIVER SAMTIDIG EN KANIN OP AF HATTEN

Husum Bk. Support 6357

Hvilket hold var i efteråret rækkens positive overraskelse og hvorfor har de overrasket dig positivt?
Vi trækker sgu en kanin op af hatten her! Nexø Bornholm. Rønne klubben prøvede at lave et bornholmsk dream team, og det var dårlige nyheder for Nexø, for så havde de 4 polakkere, 6 ungdomsspillere, en holdleder på venstre back og 300 tilskuere som ingen(ting) forstår. De fik en snitter på 7-0 i Husum og rodede rundt nede i bunden der, men gjorde nærmest rent bord efter, 15 ud af 18 mulige point er meget flot og må vel få Rønne til at tvivle lidt på deres koncept med 4 træninger i ugen (selvom der ikke er meget andet at lave derovre).

Som regel er der også et hold der skuffer, hvem var den negative overraskelse og hvorfor?
PI/FB (jeg vælger to, for de har skuffet lige meget og på præcis samme måde), to hold med så tilpas godt spillermateriale, at de ikke bør ligge og rode rundt i bunden, det har de jo heller ikke gjort før, og selvom niveauet er blevet højere i rækken, bør de stadig ligge over hold som Udfordringen (Som FB også gør, det er en fejl i stillingen), Græsrødderne, HB og Nexø.

Hvis du skulle fremhæve en træner fra en anden klub, hvem har så gjort et positivt indtryk på dig og hvorfor?
Det må næsten være Nexøs træner Thomas Jørgensen, han har formået at gøre et bundhold til et semi tophold. Hvis det havde været i Manager, havde jeg sagt han havde gemt før hver kamp, og så spillet kampene til de gav det ønskede resultat, meget imponerende.

Samt hvilken spiller fra en anden klub kan du fremhæve for en ekstraordinær præstation og hvorfor?
Det må være Grumme fra KB, dobbelt så mange mål som holdet har point, det er sgu en moderne anfører, lead by example. (Normalt er jeg lidt imod at være international, da vi jo skal værne om vores sprog, men “føre med et eksempel” giver bare ikke særlig meget mening, get it?)

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]