Jyllandsserien Pulje 1

STORE ROSER FRA FREDERIKSHAVN TIL DEN STÆRKE EBRIMA CEESAY

FOTO: Frederikshavn fI (foto: Anette Gasberg)

Hvilket hold var i efteråret rækkens positive overraskelse og hvorfor har de overrasket dig positivt?
De fire hold der endte med at tage billetten til Jyllandsserien 1 – F.f.I., AaB, Gug og HI, var i sidste ende også de hold, der endte med de fire øverste placeringer, men at Vejgaards divsionsreserver var med så længe som de var, overrasker mig selvsagt positivt. Ærgerligt for dem at det glippede i med at sikre Jyllandsserien 1 i sidste spillerunde, men alle der har stiftet bekendtskab med klubbers andethold, ved at det kan være en svær størrelse. Derfor vælger jeg at pege på dem som min store overraskelse.

Som regel er der også et hold der skuffer, hvem var den negative overraskelse og hvorfor?
Som jeg tidligere har skrevet, så kender jeg ikke klubbernes forudsætninger indgående nok til at vide hvorfor det er gået som det er gået. Det vil derfor ikke være helt fair at give disse hold en begmand på den konto, når man i princippet kun har to opgør mod at bedømme ud fra.

Hvis du skulle fremhæve en træner fra en anden klub, hvem har så gjort et positivt indtryk på dig og hvorfor?
I tråd med svaret på det første spørgsmål, så vil jeg gerne fremhæve Steffen Agerbo i Vejgaard. Som andetholdstræner kan det være en udfordring med holdsammensætning – det har man i hvert fald set før – men ud fra de kampe vi har haft mod dem, og et par andre kampe jeg har set med VB – er JS-holdet et godt kollektiv, der arbejder hårdt for hinanden. Derudover vil jeg egentlig også gerne rose Aabybros træner, Jan Werther. Der er sagt og skrevet meget om deres spillestil, men for det første kan jeg egentlig godt anerkende den vilje de besidder på holdet, og dernæst synes jeg faktisk langt fra, at de spiller primitivt. Jeg har også oplevet kampe hvor de spiller en god gang fodbold. I min optik er god fodbold, at spille på den måde som holdet nu engang er designet til. Til syvende og sidst en stor ros til de trænere, der er lykkedes at få holdene med i Jyllandsserien 1. Der er altså undervejs blevet spillet noget interessant fodbold, og kampen herom har været tæt.

Samt hvilken spiller fra en anden klub kan du fremhæve for en ekstraordinær præstation og hvorfor?
I AaB render en virkelig stærk angriber rundt (altså i ordets bogstaveligste forstand) i form af Ebrima Ceesay. Hans efterår har virkelig været godt: Ikke alene ender han som topscorer, men han er i virkelig i stand til at gøre livet surt for stort set alle forsvar med sin fysik og fart. Jeg er generelt positivt overrasket over, at alle hold har rigtigt mange strenge at spille på. Der er ikke kun lige en enkelt der popper op her og der.