Danmarksserien Pulje 2

FODBOLD-KLOGE “MINI” EFTERÅRETS SPILLER I GREVE

FODBOLD-KLOGE “MINI” EFTERÅRETS SPILLER I GREVE

Hvis du skulle stå for kåringen af ”Efterårets-spiller”, hvem ville så løbe med kåringen og hvorfor?
Jonas ”Mini” Madsen er den i mine øjne, der har holdt niveauet i alle kampe. Han er en fantastisk fodboldklog ung spiller, der er enorm vigtig i vores spil fremad på banen. Han ser ting og opfatter situationer hurtigere end de fleste på holdet og så har han bare et løb med bold, som er en klasse for sig.

Hvem var efterårets “unge-stjerneskud” hos jer og hvordan vil du beskrive ham som spiller?
Mads Christensen må være vores næste unge-stjerneskud. Mads er oprykker fra U19 truppen her i sommers. Han skulle lige bruge lidt tid, på at spille seniorbold, men er i den grad kommet efter det siden hen. Han har speed i fødderne, er enormt arbejdsom, har et hårdt skud og er i det hele taget en ydmyg ung mand, der hele tiden lære og som bygger på sit spil. Han bliver spændende at følge efter vinterpausen.

Hvordan har træningskulturen været i løbet af efteråret og hvordan er sammenholdet på jeres hold?
Træningskulturen har egentlig været ganske ok. Vi har bare været ramt af afbud, grundet arbejde, skader og ferie, hvilket jo bare er et udslag af, at det er sådan amatørfodbolden er og det skal der være plads til. Vi har et fantastisk sammenhold på holdet. Der er en grund stammer, der har spillet sammen fra ungdomsrækkerne og de nye der er kommet til, er bare sluset ind på holdet stille og roligt. Der lægges stor vægt på det sociale og det skyldes især vores cheftræner Dennis Olsen, som altid vægte det sociale højt på dagsorden, både til træning og kampe.

Forventer du I får nyt blod ind i truppen og ligger der også triste afgange og venter?
Vi har haft nogle til prøvetræning allerede om det bliver til noget, det kan vi kun håbe på, det vil da helt sikkert gavne alle på holdet. Vi får forhåbentlig to gamle kendinge tilbage efter nytår, vores anfører og holdets landsholdsspiller Anders Hundsballe kommer retur fra England og Frederik Hebo kommer retur fra hans studietur i Østen, dem glæder vi os også til at se igen i Grevetrøjen.

Desværre har vores dygtige målmand Thomas Kullenberg, lige valgt at sætte handskerne på pause, da han er godt presset af studie og arbejde. Forhåbentlig får han tiden og lysten igen i det nye år, så han igen kan dele målmandsposten med Kasper Larsen.