Sjællandsserien Pulje 1

SVINGENDE TRÆNINGSKULTUR I HUNDESTED

SVINGENDE TRÆNINGSKULTUR I HUNDESTED

Hvis du skulle stå for kåringen af ”Efterårets-spiller”, hvem ville så løbe med kåringen og hvorfor?
Flere spillere er klart i spil men udfra træningsindsats, betydelse i kampene og generelt det niveau som er vist må det være Nicolai Jægergaard som løber med det. Han har imponeret med en masse mål og assist. Udover det så er han en vigtig skikkelse i truppen og jeg forventer han tager mere og mere ansvar.

Hvem var efterårets “unge-stjerneskud” hos jer og hvordan vil du beskrive ham som spiller?
Den er svær, da vi har generelt et ungt hold. Det kan symboliseret ved at når vi spiller ung mod gammel er det 20-21 årige som nogle gange er på gammel hold. Unge spillere har det med at svinge i præstationer og det har vores unge spillere også gjort. Men grundlæggende så har alle de unge gjort det rigtig fint og jeg vil nævne Palbo, Schou og Vang til listen som har taget skridet fra serie 4 holdet til sjællandsserien holdet og gjort det flot.

Hvordan har træningskulturen været i løbet af efteråret og hvordan er sammenholdet på jeres hold?
Træningskulturen har været lidt svingende og det kan skyldes mange ting, men jeg vælger at tro det har været de mange skader vi har haft som har gjort det. Jeg forventer dog en noget bedre indstilling og selvom man er små skadet, så møder man stadig op. Sammenholdet er fantastisk. Vi er netop kommet hjem fra årets afslutningstur som foregik i prag i år. Vi er en rigtig god gruppe som har spillet sammen i en del år nu og som kender hinanden rigtig godt og det smitter bestemt af på vores miljø og truppen generelt.

Forventer du I får nyt blod ind i truppen og ligger der også triste afgange og venter?
Jeg håber at der kommer lidt tilgang, men hvis der ikke gør, så klare vi den. Frisk bold er altid godt, så hvis der er nogle som har blod på tanden for at spille sjællandsserie i Hundested er de altid velkommen.