NIBE-ASSISTENT HÅBER PÅ TILGANGE TIL 1. HOLDET

NIBE-ASSISTENT HÅBER PÅ TILGANGE TIL 1. HOLDET

Hvis du skulle stå for kåringen af ”Efterårets-spiller”, hvem ville så løbe med kåringen og hvorfor?
– Det må blive Gabriel. Han er virkelig vokset med opgaven på den centrale. Flot fremmøde til træning. Ellers så er han jo en eminent spiller, med et talent som jeg ikke har set længe, hvis nogensinde på det her niveau.

Hvem var efterårets “unge-stjerneskud” hos jer og hvordan vil du beskrive ham som spiller?
– Jamen det kan kun være Gustav, da han er den eneste forholdsvis unge der er på holdet. Ellers så har Victor Birkemose været med et par gange, sammenligner man de 2, så er der indstillingen til forskel.

Hvordan har træningskulturen været i løbet af efteråret og hvordan er sammenholdet på jeres hold?
– Alt for svag fra 1.holdets side af, men det bærer placeringen også præg af.

Forventer du I får nyt blod ind i truppen og ligger der også triste afgange og venter?
– Jeg håber da der kommer mere konkurrence på et par pladser på 1.holdet, det trænger der helt klart til. Rico har valgt at stoppe som keeper, da hans arm ikke kan holdet til det mere. Vi har fået ”tilgang” af den unge Anders Lund, som nok skal få chancen mellem stængerne. Triste afgange. Tjaa… Jeg stopper som Bruun’s højre hånd efter 3 år. Det har selvfølgelig budt på nogle gode oplevelser og nogle knap så gode. Den største udfordring har været at skulle stå på den anden side af kridtstregerne, hvor man for 4-5 år siden kæmpede side om side med en del af de nuværende spillere inde på banen. Der har i hvert fald været en håndfuld spillere som ikke rigtigt har kunne indfinde (manglende respekt) sig med dette. Og dette har været stærkt medvirkende til at jeg nu trækker stikket. Det har også været svært at stå og forklare noget teknisk og taktisk, foran denne lille gruppe, når man selv ikke har været mest kendt for netop det tekniske og taktiske som spiller. Om dette er en trist afgang, skal være op til den enkelte at vurdere. Der er i hvert fald nogle man kommer til at savne mere end andre. Ellers går der de sædvanlige rygter om at der kommer nye spillere, men lad os nu se til den tid.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]