Sjælland Serie 1 Pulje 1

HUNDESTED ENDTE SOM NUMMER 1

FOTO: Hundested

Dommerne har fløjtet for sidste gang dette forår – hvor endte i henne i tabellen og er du tilfreds med Jeres slutplacering – hvorfor eller hvorfor ikke? Samt når du tænker tilbage på Jeres målsætning før efteråret gik i gang, levede i så op til denne? Og hvis ikke hvad gik der i dine øjne galt?
Vi ender som nr 1 i en god række. Som oprykker gik vi til denne sæson i håbet om at kunne spille med i toppen, og set i bagspejlet så har vi virkelig bevidst vi kan være med og lidt til. Efteråret med 10 sejr i træk grundlagde vores succes som blev kørt stille og roligt hjem i foråret. Vi ender på 52 point hvilket er noget af en præstation.

Set i bagklogskabens ulideligt klare lys, hvad ville du så evt. gerne I som hold havde gjort anderledes i løbet af foråret, når du kan stå og se tilbage på nuværende tidspunkt, eller gik alt ”bare” som planlagt?
Det er svært at sige når vi har haft en sæson som vi har haft. Der er vel altid ting som man gerne vil ændre en smule, men synes den store ting vi stadig skal arbejde med er internt i truppen. Dette handler om træningsindsats og selve koordinering omkring 1 & 2 senior og u19 så vi på den måde får den bedst mulige træning.

Hvis du ser tilbage på foråret, hvilket hold vil du så betegne som ”forårets hold” og hvorfor? Samt hvilket hold levede derimod ikke op til de forventninger du havde og hvorfor? Samt hvordan mener du har niveauet i Jeres kreds har været generelt set?
Svært at sætte et foråret hold da mange hold har haft rigtig gode perioder. Her tænker jeg på VB 1968 start på sæsonen som gjorde pludselig var meget i topstriden eller Avarta som hiver en flot slutspurt som gør de overlever i serie 1.  Der er to hold som jeg personligt have forventet mere af og det er Hørsholm og Espergærde som generelt har fået for lidt ud af sæsonen, jeg havde regnet med dem tættere på topstriden. Niveauet i vores kreds har generelt været godt og en fed sæson med en masse gode hold som gerne vil spille fremadrettet fodbold.