Jylland Serie 2 Pulje 16

HORNBÆK-CHEF: DE UNDERTIPPEDE SEJRE ER DE BEDSTE

FOTO: Hornbæk

Hvad var jeres fodboldmæssige højdepunkt i foråret og hvorfor vil du gerne fremhæve netop dette? Samt hvilken kamp står indprentet som den største skuffelse for jer og ”hvad gik galt”?
Lad os starte med skuffelsen. Det var vores nederlag på 7 – 2 i Fårvang, hvor alt bare gik galt. Nederlaget kastede os ud i en grundig selvransagelse, og vi fik vendt bøtten og vandt de næste 7 kampe. Men kampen derude var ikke sjov at være vidne til. Jeg er særligt glad for to af vores sejre. Sejrene i Fuglebakken og JAI var rigtig fede at være med til, for vores hold spillede taktisk klogt, og alle mand stod sammen og kæmpede for det. Vi var undertippede i begge opgør, og det er måske de bedste sejre.

Hvordan skal i bruge sommerpausen – står den på en omgang let sommertræning ind imellem, eller holder i et velfortjent hvil? Samt skal i deltage i nogle sommerturneringer og hvis ja hvilke og hvornår?
Lige nu holder spillerne et velfortjent hvil, men jeg har en forventning om, at de dukker op i nogenlunde forfatning, når vi starter op igen. Opstarten er ultrakort her i sommerperioden, så der er ikke megen tid til at indhente al for meget på kondien. Vi deltager ikke i nogle turneringer i år, men vi har dog planer om en enkelt træningskamp indtil videre.

Hvem har været jeres X-Faktor – den afgørende mand der har løbet de ekstra meter og kæmpet til sidste blodsdråbe og hvorfor?
Jeg kan simpelthen ikke udpege én spiller. Jeg vil dog sige så meget, at jeg er overrasket over Sebastian Søbergs måltotal. Jeg har spillet med ham i en del år efterhånden, og ud af det blå viser han målnæse og god sparketeknik – det har været længe undervejs. Generelt er vores mål fordelt god ud på holdet, og det er også en af vores styrker, at vi har mange spillere, som kan lave mål. Jeg vil også gerne nævne holdets arbejdsmand, Theis Alexandersen. Ofte går en arbejdsmand lidt under radaren sammenlignet med de offensive folk, men Theis’ løbepensum og villighed til at kaste sig ind i alt, har været uvurderlig for os i foråret, så stor ros til ham også.

Hvem fik netmaskerne til at blafre flest gange og hvem er jeres assistkonge?
Vores topscorer i foråret er Nikolaj Erikslev, og han endte på 8 mål. Assist har jeg ikke helt overblik over, men både Søberg og Erikslev har leveret assists. Det samme har Jack Glavind, Stefan Solberg og Nicolas Bøgild. Vi er generelt godt kørende i offensiven.