Jyllandsserien Pulje 2

SOM UDGANGSPUNKT GÅR HOBRO EFTER DE 3 POINT

Foto: Hobro IK

Hvem skal I møde i den kommende spillerunde, samt hvor og hvornår skal kampen afvikles?
Vi spiller mod Vildbjerg på lørdag kl. 13.00 i Hobro på bane 5.

Ud fra tabellen, hvilken type modstander forventer du så I kommer op imod?
Tabellen er jo sygt lige, så den fortæller intet. Jeg så Vildbjerg slå VFF, og her var de sindssygt gode. Jeg synes, at de har nogle klare spidskompetencer, men de har også steder, hvor jeg synes, vi kan få gode muligheder.

Hvad er jeres succeskriterie i kampen?
Vi går efter at vinde, som udgangspunkt. Måske kan et kryds vise sig ganske okay

Hvis du i bagklogskabens ulidelig klare lys, kunne ændre noget i sæsonen indtil nu, hvad vil du så gøre om?
Ja, flere ting. Jeg har været noget usikker i både min formation og mine start 11 spillere. Det har ikke givet kontinuitet. Måske har jeg indstillet mig for meget efter modstanderens styrker, men omvendt har det også givet point i flere af kampene. Jeg skal have en total ydmyghed ind i alle mine spillere fra kamp til kamp. Vi skal præstere over 90 procent af vores niveau før vi får sejre i denne række. Vi har mistet flere vigtige spillere i sommerpausen, så det er et væsentligt hårdere arbejde, jeg er på nu, end tidligere. Men det er skide spændende