Danmarksserien Pulje 4

SÆBY-SPILLER: VI VIL GERNE BIDRAGE TIL FESTEN

IF Skjold Sæby

En ny spillerunde venter lige om hjørnet, hvem skal I møde og hvornår skal kampen spilles?
Vi får besøg af IF Lyseng på lørdag hjemme på Sparekassen Vendsyssel Arena – der er kampstart kl. 15.00. Der kommer til at være en masse gejl før, under og efter kampen. Der er sponsorcykelløb på torvet, hvor der blandt andet skal cykles penge ind til Skjolds ungdomsafdeling, og børn med svære vilkår, da fodbold skal være for alle. Der er også indvielse af vores nye kunstgræsbane, hvor Jesper Møller fra DBU blandt andet kigger forbi, også vil der være helstegt pattegris, fadøl og livemusik for alle tilskuerne både før og efter kampen. Vi ser frem til en stor dag i Sæby på lørdag, hvor vi håber hele byen vil støtte op.

Hvilket kendskab har du til jeres kommende modstander?
Mit kendskab er begrænset. Jeg kender dem fra sidst vi var i DS, men der kan være sket en del siden da. Dengang tabte vi alle 3 kampe mod Lyseng, så der bliver mulighed for en revanche.

Hvad gør I kommer til at stå med de 3 point?
Glæden ved at spille fodbold på Sparekassen Vendsyssel Arena kommer til at lyse ud af os. Der kommer mange tilskuere, og vi håber at kunne bidrage til festen med 3 point.

De fleste er halvvejs igennem efterårssæsonen, hvordan vil du beskrive jeres sæson indtil nu og hvorfor?
Den har været mere end godkendt for vores vedkommende. Vi er med i dynget omkring midten, men vi er klar over, at der ikke skal mere end 1 kamp til at vende tabellen på hovedet. Vi står med 12 point efter 7 kampe, og det var vel egentlig næsten det antal point, som vi hentede på 27 kampe sidst vi lå i DS.