Danmarksserien Pulje 2

GREVE MØDER DANMARKSSERIENS SVAR PÅ REAL MADRIG

FOTO: Jens Kristian Hansen, Greve Fodbold

Hvem mødte I denne weekend og hvad blev resultatet af kampen og hvem scorede jeres mål – samt hvad tager I med jer fra opgøret?
Vi taber 1-0 til B1908 som vi mødte på udebane. At vi endnu ikke er 100% fokuseret i alle 90 min. så modstanderen også i denne kamp, formår at score mål hos os i de dødende minutter. Vi mangler stadig noget konditionelt, for at vi kan holde samtlige 90 minutter.

Hvem skal I møde i den kommende weekend, samt hvor og hvornår skal kampen afvikles?
Vi møder Ishøj IF på vores hjemmebane lørdag den 17. august kl.13.00.

Hvis du skal beskrive Jeres modstander, hvilke ord vil du så sætte på dem som hold?
Ishøj IF har i den grad været i medierne, for deres oprustning af mange nye spiller udefra, kendte som ukendte spillere, så det har været en kamp jeg har set frem til, især fordi altid har haft nogle gode og drabelig kampe mod Ishøj IF og spillerne kendte hinanden. Så har de været et spændende hold at følge, men da holdets sportschef Murat, har udtalt at de er DS rækkens Real Madrid og at de satser på hurtig oprykning til divisionsrækkerne, synes jeg at det kunne være sjovt hvis vi kunne drille dem. Dog regnede jeg ikke med, at vi skulle ud i et bundopgør imod dem, da min forventning til dem var, at de allerede nu lå i toppen af rækken. Jeg aner ikke hvordan de er som hold, da de vel har skiftet samtlige mand ud i truppen fra sidste år, men det ser desværre ikke ud for dem, at det har givet bonus endnu og det må det gerne vente med, indtil vi har spillet imod dem

Hvis du ser på resultatet i sidste spillerunde, giver det dig så tro på tingene før denne kamp og hvorfor?
Ja jeg er da lidt mere positiv forud for weekendens kamp, fordi resultaterne heller ikke har været med Ishøj

Hvis du skulle sætte en overskrift på jeres kommende kamp ud fra dine forventninger, hvordan vil den så lyde og hvorfor?
Kan Greve tage point fra DS-rækkens Real Madrid (Ishøj IF) og komme lidt fri af nedrykningsræset.