Københavnsserien

HUSUM-SPILLER: POSITIV ARROGANCE SOM CLAUS STEINLEIN KUNNE LÆRE LIDT AF

Husum

Hvem skal I møde i den kommende spillerunde, samt hvor og hvornår skal kampen afvikles?
Vi møder Kastrup på lørdag kl 13, og de har vist gang i Gibraltar projekt, med at flytte kampen ud ved landingsbanen for at få en fordel.

Hvis du skal beskrive jeres modstander, hvilke ord vil du så sætte på dem som hold?
Jeg aner det ikke, for et par år siden var de tophold i DS, nu er bundhold i KS, tingene går hurtigt i fodbold ind imellem. Det er ligesom når man ligger derhjemme og skal hygge sig lidt, finder måske to film frem, kommer i gang og alt er godt, man får afsluttet i sokken, og kigger over på pc’en. 34 faner åbne og film så ekstreme at man græmmes ved sig selv og får lidt nedtur på, så går der lige 20 sekunder og så er det overstået og hende dværgen på skærmen er sgu meget lækker igen. Den 20 sekunder lange nedtur er dog ved at udvikle sig en 2 år lang nedtur for Kastrup.

Hvis du ser på resultatet i sidste spillerunde, giver det dig så tro på tingene før denne kamp og hvorfor/hvorfor ikke?
7-0 sejr er altid godt, men ved i hvad der er bedre? En bibtest den efterfølgende træning. Men ja, fuld tro på tingene og en positiv arrogance som Claus Steinlein kan lære lidt af. En sidekommentar til Nexø kampen, de har jo deres Bornholmske medie derovre (selvom det mest af alt minder om et Nordkoreansk propaganda medie), så er det godt nok uheldigt at deres første tekniske problem nogensinde, falder sammen med en snitter så stor, at selv min gamle Sous Chef Mikael ‘Støvsugeren’ Christiansen ville sige, rolig nu.

Hvis du skulle sætte en overskrift på kampen ud fra dine forventninger, hvordan vil den så lyde og hvorfor?
Jeg prøvede at finde en god Kastrup joke på nettet, men alle sammen endte med store bødestraffer og siden jeg er kok, tjener jeg ikke en gang nok til en lille bøde.