Sjællandsserien Pulje 1

ALBERTSLUND HAR RESPEKT FOR OPRYKKERNE FRA HUNDESTED

Foto: Albertslund IF

Sæsonpremieren står for døren. Hvem møder I samt hvor og hvornår skal kampen spilles?
– Vi møder oprykkerne fra Hundested. Vi glæder os til at besøge dem og få et nyt bekendtskab. Kampen bliver spillet på lørdag kl. 14.00.

Hvilket kendskab har du til jeres kommende modstander og hvad er dine forventninger til opgøret?
– Jeg kender faktisk ingenting til Hundested, men vi har stor respekt for dem. Vi var selv oprykkere sidste sæson, og vi ved hvor hårdt arbejde det kræver at blive i rækken. Selvom vi sluttede på en flot 4. plads, så skulle man vende sig til tempoet, især i starten. Vi forventer derfor et Hundested mandskab der kommer med alt de har. Jeg er sikker på de glæder sig til at komme igang i deres første sæson i sjællandsserien, så vi skal være klar fra start. Vi har haft en god pre-season med sejre over Taastrup og Ringsted, så vi har stor tiltro til os selv, hvis vi overholder aftalerne og spiller som jeg ved vi kan.

Hvilken spiller kunne gå hen og blive Jeres X-Faktor i sæsonens første kamp og hvorfor?
– Det er svært kun at udpege én. Ingen tvivl om Emilio Rodriguez kommer til at blive vigtig for os med alle hans mål og assist, men denne her gang vil jeg fremhæve Ibrahim Samrawi. “Ibo” er kommet til fra Helsingør i 1. div. hvor han faktisk længe var i start 11’eren. Han kommer til at blive en kæmpe gevinst, og har allerede vist hvor stort et AIF hjerte han har. Mange har en tendens til at spille på et mindre blus når de rykker så langt ned i rækkerne, men Ibo har givet den gas fra første træning. Især sammenspillet imellem netop Ibo og Emilio bliver spændende og kan afgørende være vores X-factor.