Danmarksserien Pulje 3

HERNING FREMAD PEGER PÅ SIG SELV SOM EFTERÅRETS OVERRASKELSE

67471223_2975375559202192_8380200829151346688_o

En ny spillerunde venter lige om hjørnet, hvem skal i møde og hvornår skal kampen spilles?
Vi møder OKS på hjemmebane lørdag kl 14:00

Hvis du skal beskrive jeres modstander, hvilke ord vil du så sætte på dem som hold?
Hurtig offensiv som, i det første opgør, meget gerne ville vende spillet hurtigt og komme frem over kanterne. Så har de også grænsebetjenten Anders Kolling (Anders Kolind) på toppen som virkelig var god i det første opgør. Samtidig er han sådan en spiller man glæder sig til at møde igen da der kom mange sjove episoder ud af det og sagt med et glimt i øjet så giver det lige 5-10 % ekstra når han er med. Min egen holdning er at OKS hører til over stregen, men de har bare ikke fået point nok og det skal de helst ikke starte med på lørdag.

Hvad gør at I står med de 3 point efter den kommende kamp?
Vi kommer til at score på de chancer vi skaber og så står vores jerndefensiv igen imod det pres som OKS helt sikkert kommer med!

Hvilket hold har i dine øjne været efterårets største overraskelse (negativt og positivt) i jeres pulje og hvorfor
Det er næsten synd at nævne sig selv, meeeeen jeg gør det sq alligevel. Som oprykker har vi vundet over det kommende 2. divisionshold, vi har taget point fra 2. div. nedrykkere og generelt vist at man kommer langt med vilje, passion og til tider godt og effektivt spil. Jeg har svært ved at sige hvem der skulle være den negative overraskelse, for jeg kender ikke ret meget til holdene. Men jeg har en god fidus til Hedensted. Ikke som noget negativt, men som et yderst positivt bekendtskab. De mistede mange spillere i sommers og har nu et meget ungt hold. De kæmper flot for det !