Sjællandsserien Pulje 1

DOLLE KLÆDER ALBERTSLUND-SPILLERNE PÅ TIL LUNDTOFTE-KAMP

Foto: Albert Park, Albertslund IF

En ny spillerunde venter lige om hjørnet, hvem skal i møde og hvornår skal kampen spilles?
– Vi møder Lundtofte Boldklub hjemme på Albert Park, på lørdag kl. 13.30.

Kan i mønstre, det som du vil betegne som stærkeste opstilling og hvordan vil i taktisk gribe kampen an?
– Nej. Vi har endnu ikke i sæsonen kunne stille i stærkeste opstilling. Vi er ramt af skader og en enkelt karantæne til på lørdag. Det er frustrerende at vide, at vi ikke har alle mand til rådighed, men vi arbejder med de spillere vi har. Heldigvis har de alle sammen et stort AIF-hjerte, og det kan man nå langt med. Vi skal være kyniske oppe foran og ikke blive naive i defensiven. Vi skal spille bolden hurtigt rundt, så er jeg sikker på vi står med sejren på lørdag.

Hvis du skal beskrive jeres modstander og hvilke ord vil du så sætte på dem som hold?
– Jeg har aldrig set Lundtofte spille, så jeg ved ikke meget om dem. Dolle har dog været ude og se dem spille i sidste weekend, så jeg ved han vil klæde spillerne godt på i løbet af træningsugen. Ud fra deres resultater, må man sige de er kommet ind i en god stime efter en skidt start. De har vundet de seneste to opgør mod nogle af topholdene, så der venter helt sikkert en svær kamp for os.

Hvis du skulle sælge kampen, så der kom flere tilskuere på stadion, hvad kan man som tilskuer så forvente af kampen?
– Rigtig hård fight. Begge hold vil gøre alt for at få sejren, så der kan lægges lidt afstand til bunden. Jeg vil gerne opfordrer alle Albertslundere til at komme på stadion, da vi lige nu har brug for al den støtte vi kan få!