Jylland Serie 1 Pulje 8

SKUFFELSE I HORSENS FREJA

FOTO: Horsens Freja (foto: Dorthe Adelfred)

Hvem mødte I denne weekend og hvad blev resultatet af kampen og hvem scorede jeres mål – samt hvad tager I med jer fra opgøret?
– Vi mødte oprykkerne fra JAI, Aarhus og spillede 2-2 i premieren. En stor skuffelse! Rugholm og Nyland scorede vores 2 mål. Vi tager desværre kun ét point med os fra kampen, som vi fuldstændig dominerer. Vi spiller til tider fantastisk fodbold og det er reelt kun de sidste ti minutter, JAI ligger en smule pres på for en udligning efter vi desværre har indkasseret et træls rødt kort – og symptomatisk for vores seneste sæsoner, så kommer den på en træls dødbold i de døende minutter, og det er svært at sluge, når man selv har haft store chancer i den anden ende og generelt spillet en god kamp.

Hvem skal I møde i den kommende weekend, samt hvor og hvornår skal kampen afvikles?
– Vi møder lørdag kl. 13.30 FC Horsens i et lokalbrag, som nok skal blive sjovt.

Hvis du skal beskrive Jeres modstander, hvilke ord vil du så sætte på dem som hold?
– Umiddelbart et lidt svækket hold i forhold til sidste sæson, hvor de spillede i JS. Tabte 2-1 i første kamp til Viby, men ellers så forventer jeg, at de kommer med alt hvad de har – ingen har lyst til at tabe til sine lokalriver.

Hvis du ser på resultatet i sidste spillerunde, giver det dig så tro på tingene før denne kamp og hvorfor?
– Vi tror altid på os selv uanset sidste kamps resultat. Vi skal steppe op foran kassen og bagude til hvis vi vil have tre point med hjem til Fussingsvej. Vores midtbanetrio så stærke ud mod JAI, og kan de formå at fortsætte det spil, samtidig med, at vi får lagt de sidste 10 % på i front og bagude, så er jeg sikker på, at vi får et godt resultat.

Hvis du skulle sætte en overskrift på jeres kommende kamp ud fra dine forventninger, hvordan vil den så lyde og hvorfor?
– Lokalbrag venter! Fordi, det er om muligt, en endnu vigtigere kamp end vores premierekamp. Det er ikke kun 3 point der står på spil i sådanne kampe.