Sjællandsserien Pulje 1

HUNDESTED-SPILLER: KAMPEN MODN RB1906 ER KAMPEN OM FJORDEN

HUNDESTED-SPILLER: KAMPEN MODN RB1906 ER KAMPEN OM FJORDEN

Ny uge, ny kamp. Hvem møder I og hvornår spilles kampen?
Topopgør – Kampen om fjorden som opgøret er blevet kaldt. Vi møder Rb 1906 på udebane, lørdag kl 13.30. Der kommer 100 mand fra Hundested så opbakningen fejler i hvert fald intet på lørdag.

Hvilket kendskab har du til jeres kommende modstander?
Jeg har ikke mødt dem før, men vores trænerteam har set dem et par gange, så de har en rimelig god ide om hvordan de griber tingene an. De er et ungt hold som spiller god fremadrettet fodbold, så vi skal være på arbejde knaldhårdt i vores organisation og samtidigt være kloge og gode med bolden.

Hvor meget har I på spil i sidste spillerunde i efteråret?
Vi mangler fortsat to kampe, men de har selvfølgelig stor betydning for helheden på vores sæson. Hvis vi kommer fornuftigt igennem de to kampe, så er vi med hvor det er sjovt, hvilket var vores målsætningen inden sæsonen startede. Nu starter vi med topopgør mod RB på deres kunstgræsbane, som indtager en flot 1 plads som vi kan overhæle med en sejr. Vi kommer til at gå benhårdt efter det og med massiv opbakning fra Knud Rasmussen Arme og resterende Hundested Fans i ryggen, så bliver Roskilde forvandlet til en hjemmebane er jeg sikker på.

Hvordan vil du beskrive jeres sæson indtil nu og hvorfor?
Som oprykker til en ny række var vi selvfølgelig lidt forsigtige i vores antagelser af rækken og målsætningerne har været sat efter at komme i top 6 i efteråret. Nu hvor vi har spillet 9 kampe, er vi faktisk skuffet over vi ikke at have flere point. Selvom 16 point i 9 kampe egentligt et rigtig fint, så har vi i mange af kampene været foran med 1-2 mål og ikke formået at “lukke” kampene af. Det fortæller mig bare at vi i Hundested har gang i noget rigtig godt og ærgerrigheden i truppen er stor. Vi vil mere og skal blive bedre til at kontrollere kampene i slutfasen og samtidig være stærkere mentalt til overkomme de små nedture som kommer i løbet af en kamp.