Københavnsserien

HUSUM-SPILLER: KÆRE FANS I KAN SOVE TRYGT – HUSUM ER TILBAGE

Husum

Hvem skal I møde i den kommende spillerunde og hvad er succeskriteriet for jer?
Vi mäder KB2 på lärdag kl 16:15

Hvad kan man som tilskuer forvente, hvis man trodser kulden og vil se efterårsbold?
Mange ting! Vores nye klubhus åbner, så jeg tænker Tom lægger sig ud og laver noget anstændigt mad, og skal det vise sig det ikke er anstændigt, så er der Fernet og Ünderberg ad libitum. I baggrunden er der en fodboldkamp mellem to hold der altid er seværdig, så går der rygter om lidt pyroteknik i stil med det Olympiakos lavede i midtugens CL kamp, efter 34 min bliver der spillet single ladies hvor alle selvfølgelig er velkomne til at danse med og efter kampen er der bål, snobrød og nøgen ølstafet i Husum parken, dog uden mig. Jeg spurgte derhjemme om jeg måtte tage i klubben og drikke øl lørdag, så spurgte kontroltårnet om vi ikke skal tage i biffen i stedet, så vi gik på kompromis og jeg glæder mig sindssygt til at se Jagtsæson.

Hvilke ord føler du bedst beskriver den modstander I står overfor?
Københavns Everton, driller alle de gode, taber til de dårlige? De har et hold fyldt med gode spillere, der altid dukker mentalt og fysisk op til kampene mod os, så de er ofte en hård nød at knække for os. Og så nævner jeg altid Milan, og han er lige så god og flot som han plejer at være mod os, Jonathan den Grumme fortjener dog lidt mere opmærksomhed, han har genfundet kærligheden til at score mål og har lavet et mål pr kamp, imponerende for en angriber fra rækkens lavest rangerede hold.

”Åben Mikrofon” – hvad vil du fremhæve som det mest positive ved efterårssæsonen og hvad har været den største negative oplevelse (det kan være jer selv, en modstander, dommeren eller noget fjerde)!
Alle de positive ting giver jo sig selv, men jeg nævner det sgu lige alligevel! Vi er nummer et, fører assist og topscorer listen, der er nyt klubhus, stadig fremragende fans og så er Lasse begyndt at komme til fodbold igen, så vi ser forhåbentlig lidt mere til Kia. Det negative ved jeg sgu ikke helt, de sidste halv mange ugers træningsfremmøde, der er sgu flere mennesker tirsdag aften til nøgenbanko på Sorø swingergaard for at vinde helstegt pattegris for familien. Det er ikke godt nok. Selvom der nok er flere der vil skrive at det negative har været det manglende Husum skriv på ligabold den sidste uge, men nu er jeg tilbage fra ferie, vi har ikke flere friweekender. Så kære fans, i kan sove trygt, Husum er tilbage på Ligabod på ugentlig basis resten af året!