Jylland Serie 2 Pulje 16

HERNING FREMAD-TILTRO TIL HULKEN OG ÆLMO

Jonas Berwald 8987

Vi er ved at nærme os sæsonafslutningen. Hvad er jeres mål for den/de sidste kampe?
– Vi ligger kunstgræs til sidste kamp mod Vildbjerg SF på lørdag kl 16:00 og hvilken afslutning på sæsonen ! Vi kan ende med at stå med alt fra overlevelse, playoff-nedrykning eller direkte nedrykning ! Det kommer til at sætte hår på brystet, det er helt sikkert ! Vi skal vinde og håbe på hjælp fra Bording IF og Silkeborg Kammeraterne ! Heldigvis har begge hold noget at spille for så de kommer ikke til at tage let på det !

Hvor og hvordan vil I forsøge at straffe jeres kommende modstander for at sikre jer de 3 point?
– Vi forventer et toptændt VSF hold der kan spille uden noget form for pres da de allerede er rykket ned. Men vi kender også Vildbjerg godt nok til at de vil gøre alt for at ødelægge det for os! Kan vi spille det samme fokuserede og flotte fodbold som vi har gjort de sidste 4 kampe så ved jeg at vi nok skal klare den. Men der bliver ikke plads til folk der tror den er afgjort på forhånd, nej vi skal være vilde efter den sejr og kæmpe til det sidste !

Hvilke ord føler du bedst beskriver den modstander I står overfor?
– De har nogle spillere der kan tingene på egen hånd. Spillere som har prøvet at spille højere end Serie 2. Deres force er helt sikkert sammenholdet og en stærk defensiv med en dygtig keeper.

Hvilken spiller kunne gå hen og blive jeres X-Faktor og hvorfor?
– Jeg tror Hulken og Ælmo sparker alt ind, af hvad de får på toppen og så vinder vi også !