Jylland Serie 2 Pulje 14

3. OPRYKNING I STREG FOR NORDVESTMORS

Nordvestmors

Vi er ved at nærme os sæsonafslutningen. Hvad er jeres mål for den/de sidste kampe?
– Vi rykkede for 3. sæson i træk op, og skal efter pausen til at spille Serie 1. Målet var fra sæsonstart overlevelse, men efter endnu en fremragende sæson sikrede vi os oprykning i næstsidste spillerunde. Vi tror på, der kommer mange tilskuere til vores sidste hjemmekamp, så målet må selvfølgelig være at slutte af med en sejr. Gerne en overbevisende en af slagsen.

Hvor og hvordan vil I forsøge at straffe jeres kommende modstander for at sikre jer de 3 point?
– Som vi prøver i alle kampe. Vi vil gerne være dominerende på bolden og skabe chancer gennem tålmodigt opspil. Men vi er også klar til at slå til, hvis mulighederne byder sig på omstillinger. Vi vil gerne være så fleksible som overhovedet muligt i vores tilgang til kampene, men som udgangspunkt vil vi gerne have bolden meget.

Hvilke ord føler du bedst beskriver den modstander I står overfor?
– Jeg husker ikke så meget fra det omvendte opgør. Borbjerg skal spille Play-off kamp d. 16 November, så jeg forventer en modstander, der vil ud og spille det bedste, de kan og eventuelt prøve lidt af, som de kan tage med videre.

Hvilken spiller kunne gå hen og blive jeres X-Faktor og hvorfor?
– Vi har ikke haft den ene spiller, som gennem sæson har været en markant X-faktor. Vi har som hold præsteret yderst solidt tilført af kvalitetspræstationer fra kamp til kamp fra flere spillere. Dog vil jeg sige, at vores offensiv i rigtig mange kampe har virket sprudlende. Vi har mange muligheder, og jeg forventer faktisk en del chancer og forhåbentlig også mål.