Københavnsserien

FIFA08-OPSTILLING I HUSUM

Husum Bk. Support 6357

Sidst spillerunde i efterårssæsonen står for døren, hvad står på spil for jer og hvem møder i?
Vi spiller hjemme mod Fremad Amager kl 18:30 fredag, den 8/11. Der er det samme på spil som altid, 3 point. Ingen førstefødte, selvom det nu en gang ville være en relativt sikker form for prævention, men en topkamp er det vel.

Hvordan ser truppen ud til kampen?
Perfekt, alle er klar (Bortset fra Mikkel Bo og jeg), og selvom jeg løj sidst, så lover jeg at det er rigtigt denne gang. Vi havde en del småskavanker og skader sidste weekend, men denne gang er alle klar. Så vi stiller stærkest op og med masser af sult til at holde Skjold bag os, også selvom de tabte til Hvidovre og er så langt efter os at vi er sikre på at overvintre på toppen, det bliver en kold vinter på toppen.

Udfra tabellen, hvilken type modstander forventer du så at I kommer op imod?
Ren Stig Rossen med rock og rul, der bliver lavet mange mål, jeg ved ikke om de stiller op i den populære FIFA08 opstilling 4-2-4 med offensive wingbacks, men der bliver lavet en del dåser, dog også lukket mange ind.

Hvis du skulle sætte nogle nøgleord på kampen, hvilke ville du så vælge?
Sidste kamp i efterårssæsonen, to offensivtindstillede hold, en support afdeling der eftersigende har gang i noget lysende stort og for første gang i umenneskelige tider er der øl og madvarer til rimelige priser. Rent spillemæssigt er det dog en kamp jeg ikke tænker bliver som mod Rønne, der var ganske vist mange mål, men jeg tror ikke det bliver en første halvleg som er låst på samme måde, udfra deres resultater tænker jeg de forsvarer bedste ved at have bolden så langt fra deres eget mål. De spiller nok egentlig lidt som en teeanger der får adgang til fri internet for første gang i sit liv, der er ikke plads til pauser og hvile. Så må vi se om vi er dygtige og kloge nok til at udnytte det, selvom vi mangler en del af vores sædvanlige fart, så vi får svært ved for alvor at køre kontraangreb på dem, men solid defensiv er jo det der vinder mesterskaber, se bare i Suppen, FCM har lavet 1 mål mere end Silkeborg. Føj, tænk at skulle rose FCM.