Københavnsserien

HUSUM-SPILLER ROSER DEN SKALDEDE ROMARIO

Husum Bk. Support 6357

Hvem mødte I og hvad blev resultatet af kampen, samt stemmer resultatet overens med spil og chancer?
Vi mødte Udfordringen og vandt 3-1, selve kampforløbet var lidt som hvis vi var en katolsk præst og de var en ung kordreng, de havde ikke meget at stå imod med.

Formåede I at holde jer til gameplanen I havde lagt og hvad gjorde den lykkes/ikke lykkedes for jer?
Vores træner efterlyste at vi var der fra start, da vi lige har haft travlt med at tænke på at få damesenior til at være vores cheerleaders, og det er slet ikke for at se hud, det er mere for at de får promoveret dem selv. Og det skal jeg sgu lige love for vi var, vi var over det hele, ligesom hjemme hos tinderdaten. 2-0 efter 15 min og 3-1 efter 35 og selvom deres målmand ikke så for godt ud på de to første mål, havde han flere gode redninger der, på papiret, holdt dem inde i kampen, for spillemæssigt var de ikke med, de havde bolden, men vores målmand havde én redning i kampen, så der var ikke så meget at skyde med.

Hvis du skal sætte et par ord på modstanderen, hvordan vil du så beskrive dem efter mødet?
Et sympatisk hold vi altid nyder at spille mod, oftere er det lidt tættere kampe, men vi er nok rykket lidt fra dem.
De går til vaflerne og satser en del på dødbolde, og dem sparker Joachim lige så godt som han er irriterende at høre på, efter han har lagt sig lidt ud er der heldigvis ikke så meget luft til at råbe mere, så vil næsten sige de bliver sparket bedre end han er irriterende. Han fik en flot assist og FCU fik delt blomster ud før kampen til en 100 kamps jubilar, egentlig meget fedt at de holder styr på den slags.
Håber de bliver oppe.

Det er populært at snakke om 10´er øjeblikke, hvilken spiller stod for den detalje i kampen?
Vores 3-1 mål, først fiser den skaldede Romario rundt nede bagi og pissede helligt vand på Udfordringens angribere og midtbanespillere, så spillede han fra og efter 10 førstegangsafleveringer i træk, headede Bomber et perfekt indlæg i rosen. Fodboldens ABC

En ny spillerunde venter lige om hjørnet, hvem skal i møde og hvornår skal kampen spilles?
Vi spiller i fælledparken for 2. gang på en uge, denne gang møder vi HB kl 18:15

Hvem er “den usynlige profil” på jeres hold, manden der tager de ekstra meter og hvem forventer du prikker kuglen i kassen?
Isgaard er ret usynlig i sit spil, prøver ikke at have bolden for meget og kommer han for godt ind i kampen når han er blevet skiftet ind, trækker han et gult kort, ofte et dumt et slagsen. Men når i skriver profil må jeg svare Jeppe, han er sgu ung og sød, 17 år gammel, vi kan ikke en gang pille ved ham i badet. Har prøvet, så stod Mor der dagen efter og skældte ud. Han ligner en mand på 23 og har et kæmpe potentiale, han er nok eneste rigtig usynlige spiller på holdet fordi han ikke har lært at snakke endnu, det kommer nok med alderen. Han kan også godt have en matchvinder rolle i sig på fredag tror jeg, han har ikke scoret et par kampe, men tager flere og flere af de rigtige løb, ellers er Bomber Bo igang igen, 2 kampe, 2 mål. #nemt

Hvad er succeskriteriet i kampen og hvorfor?
3 point og ikke en skid andet, vi skal vinde da vi skal rykke op. HB er et godt hold, men det skal kunne ses at vi træner mere og hårdere, så formen kan sagtens blive afgørende.

Hvis du skulle sælge kampen, hvad kan man som tilskuer så forvente af kampen?
HB har nogen møg dygtige spillere og det samme har vi, desuden har begge hold mange spillere der er langt flottere end gennemsnittet af skønhed i rækken, så er du til god fodbold, så kom, er du til lækre fyre der sveder og pruster, så kom. Måske du kan snige dig med ind i omklædningen, ligesom starten på en film jeg har hørt om fra en ven. Det var vist noget med en ‘gang’.