Danmarksserien Pulje 3

HERNING FREMAD SER GODE CHANCER MOD HEDENSTED

FOTO: A-truppen, Herning Fremad

Hvem mødte I denne weekend og hvad blev resultatet af kampen og hvem scorede jeres mål – samt hvad tager I med jer fra opgøret?
– Vi tabte med 2-4 på hjemmebane til et Otterup hold der bragte stor defensiv disciplin og havde to X-faktor spillere i Mark Tubæk og Jonas Villemoes. Hold nu op hvor var de gode på midtbanen. Thomas ’Lord’ og Morten ’K’ scorede vores mål og selvom vi kæmpede rigtig godt så er det med blandede følelser at man skal tabe sin første DS kamp til et hold man egentlig følte man havde ret godt styr på. Okay vi lukker nogle meget dumme mål ind men vi skaber rigtig mange chancer som vi bare skal score på. Men pyt med det. Otterup spillede også en klog kamp og det gav dem de 3 point i lørdags.

Hvem skal I møde i den kommende weekend, samt hvor og hvornår skal kampen afvikles?
– Vi møder Hedensted på udebane, lørdag kl. 13:30.

Hvis du skal beskrive Jeres modstander, hvilke ord vil du så sætte på dem som hold?
– Der går lidt rygter om at de har haft lidt afgang og skader, men helt ærlig så tror jeg ikke på det betyder noget som helst for hverken dem eller os. De har fået en god start med 4 point og har en stærk defensiv der endnu ikke har lukket mål ind. Jeg tror det bliver en spændende kamp hvor begge hold kan tage de 3 point.

Hvis du ser på resultatet i sidste spillerunde, giver det dig så tro på tingene før denne kamp og hvorfor?
– Jeg tror der er gode chancer. I vores første kamp mod OKS har vi 5 chancer og scorer på 4. I lørdagens Otterup kamp har vi 10 chancer og scorer på 2. Så længe vi kommer frem til chancerne så skal målene og pointene også nok komme. Det er jeg sikker på.