Jylland Serie 1 Pulje 8

HORSENS FREJA FÅR BESØG AF TOPHOLDET FRA IFSK

FOTO: Horsens Freja (foto: Dorthe Adelfred)

En ny spillerunde venter lige om hjørnet, hvem skal I møde og hvornår skal kampen spilles?
– Vi møder søndag eftermiddag topholdet fra IFSK, der kommer på besøg på Spar Nord Park.

Hvilket kendskab har du til jeres kommende modstander?
– Vi har efterhånden mødt dem en del gange. I sidste sæson delte vi de seks point imellem os. De har et par virkelig dygtige offensive spillere, som vi skal holde snor i, og det bliver en stor udfordring. De er kommet godt igang med efteråret med tre sejre, så vi skal give alt hvad vi har, for at holde vores fire ubesejrede kampe intakte.

Godt begyndt er halvt fuldendt, siges der, men føler du den sætning passer på jeres start på sæsonen hvorfor/hvorfor ikke?
– Tjaae, jeg ville gerne have haft et lidt større udbytte, specielt i den første kamp mod JAI, hvor vi dominerer fuldstændig og de udligner på en træls dødbold til sidst. Ellers er det godkendt, at sige at vi stadig er ubesejrede, hvilket jo er fint. I aftes havde vi en rigtig fin kamp mod Viby, hvor vi med hård fight og en klasseredning af Anders på kassen på straffe i overtiden, gjorde at vi hev den hjem. Egentlig med fin fodboldspil – til tider fra begge hold, så det var dejligt, at få vores første sejr.

Hvis du skulle sætte en overskrift på kampen ud fra dine forventninger, hvordan vil den så lyde og hvorfor?
– En hårdt fight i vente med fodbold i et meget højt tempo. Fordi det er to hold, der gerne vil ud over stepperne og fremad i deres spil. Både vi og IFSK er giftige på omstillinger, og det bliver med at holde et vågent øje bagude. Det bliver to rigtig gode offensiver, der møder hinanden.