Københavnsserien

BLIVER DER ILD I HUSUMPARKEN?

Husum

En ny spillerunde venter lige om hjørnet, hvem skal I møde og hvornår skal kampen spilles?
Vi møder Hvidovres 2. hold hjemme i Husumparken på fredag kl 18:30, et sted vi ikke har tabt siden 28/4-18, det tangerer snart FCM’s gamle rekord.

Hvilket kendskab har du til jeres kommende modstander?
Intet, de har skiftet hele skidtet ud, og det manglede vel også bare efter deres sidste sæson. Deres sæson sidste år peakede efter de havde spillet sidste kamp, for deres redning blev færre nedrykkere fra DS end først antaget, altså efter sidste spillerunde. Men de har vist fået et helt ungseniorhold, så det bliver ung mod gammel til træning, og selvom ungt hold ofte laver et par tunneller og undervejs får hevet sig lidt i elastikken over det, så taber de ofte, og hvorfor ændre på traditionerne?

Godt begyndt er halvt fuldendt, siges der, men føler du den sætning passer på jeres start på sæsonen hvorfor/hvorfor ikke?
Ja for helvede, maks point efter 3 kampe, uden vi indtil nu har haft stolpe ind, tværtimod har marginalerne, heldet og hovederne været lidt imod os, stolpe ud og en frygtelig masse kort. Så jeg tror næsten kun vores niveau kan blive bedre som sæsonen skrider frem, det er ligesom sexlivet med en ny kæreste, det er i en konstant opadgående kurve og topper når begge ligger smurt ind i tis og lort og ikke kan kigge hinanden i øjnene, eller det er måske bare hjemme hos mig?

Hvis du skulle sætte en overskrift på kampen ud fra dine forventninger, hvordan vil den så lyde og hvorfor?
Sætter supporten ild i Husumparken igen?