Danmarksserien Pulje 3

HERNING FREMAD FORVENTER SVÆR KAMP MOD MARIENLYST

FOTO: Herning Fremads klubhus

Ny uge, ny kamp. Hvem møder I og hvornår afvikles kampen?
– Vi møder Boldklubben Marienlyst på lørdag kl 14:00 i Herning Fremad

Hvis du ser på resultatet i sidste spillerunde, giver det dig så tro på tingene før denne kamp og hvorfor/hvorfor ikke?
– Marienlyst er oppe at støde for tiden. En pointmæssig sløj start i DS er byttet ud med en (fortsat) utrolig solid defensiv, sejr over Odder på 2-0 og tirsdag slog de Holstebro ud af pokalturneringen. Jeg tror det vil sætte udeholdet ekstra op. Vores egne resultater har været prangende! Men vi er ramt på nogle småskader og et par afbud. Derfor skal vi nok forvente at det kan blive en hård og svær kamp, men det har alle kampene selvfølgelig også været indtil nu.

Hvilke ord vil du sætte på jeres kommende modstander?
– Ungt hold med tur i den lige for tiden. Defensive er de skarpe men de laver heller ikke så mange mål. Fortsætter vores offensiv skal der nok blive scoret en masse mål kampen igennem. Det bliver også et dejligt gensyn med tidligere Fremad spiller Rasmus ’Musse’ Andreasen der flyttede hjem til Fyn efter sidste sæsons DS oprykning. Nu står vi så overfor ham på banen og det bliver da fedt.

Hvis du skulle sælge kampen, hvad kan man som tilskuer så forvente af kampen?
– Justin Joyce fra Sanderum Boldklub i Serie 2 på Fyn, mente at folk skulle blive hjemme og se Beliggenhed på TV2 i stedet for fodbold. Men lørdag kl 14 viser TV ’Gutterne på kutterne’ og så er fodbold altså bedre ! Kig ud ! Fed kamp i vente !