Sjællandsserien Pulje 1

HUNDESTED TROR DE KAN HIVE DE 3 POINT I DEN TIDLIGE TOPKAMP MOD FREDENSBORG

Hundested

Ny uge, ny kamp. Hvem møder I og hvornår afvikles kampen?
Vi skal en tur til Fredensborg og kampen spilles kl 13.00 på lørdag.

Hvis du ser på resultatet i sidste spillerunde, giver det dig så tro på tingene før denne kamp og hvorfor/hvorfor ikke?
Ja bestemt. Vi er kommet rigtig fint i gang med sæsonen og skal nu en tur til Fredensborg, som vel på papiret har en af de bedste trupper. Jeg tror stadig vi kan gøre ondt på Fredensborg, hvis vi få fundet de samme mekanismer frem som de første par kampe. Troen på egne evner og troen på vi kan være med i denne række er kun vokset siden vi startede og det håber vi at kunne tag med ind til kampen på lørdag.

Hvilke ord vil du sætte på jeres kommende modstander?
Jeg kender et par spillere fra Fredensborg som har spillet noget højere niveau tidligere, så det er bestemt det godt hold vi skal op i mod. Især deres 10’er “Seb” er skarp på kuglen og er med til at sætte deres spil. Udover det så har de masse fart oppe foran som vi skal være opmærksomme på.

Hvis du skulle sælge kampen, hvad kan man som tilskuer så forvente af kampen?
En tidlig topkamp, selvom der kun er spillet 3 runder, så er begge hold kommet pointmæssigt flot i gang. Jeg tror på det bliver en lige kamp, hvor små marginaler kan afgøre kampen og selvom Fredensborg er favoritter, så lægger vi os bestemt ikke ned og tror på vi kan tag 3 point med hjem til Hundested.