Jyllandsserien Pulje 1

FFI FORVENTER TÆT OG DRAMATISK KAMP MOD AABYBRO

FOTO: Frederikshavn fI (foto: Anette Gasberg)

Hvem skal I møde i den kommende spillerunde og hvad er succeskriteriet for jer?
Vi tager turen til Jammerbugtens hovedstad, bedre kendt som Aabybro – her spiller vi lørdag 26. oktober klokken 13:30. Hvad angår succeskriteriet, så er der kun én ting der gælder for os, og det er tre point! Nichts weiter! Vi vil meget gerne slutte på førstepladsen i tabellen, men der venter bestemt en hård kamp mod et hårdt kæmpende Aabybro-mandskab. Hvis vi har kniven på struben her i de to sidste spillerunder, så er det intet at regne for den kniv som Aabybro bakser med.

Hvad kan man som tilskuer forvente, hvis man trodser kulden og vil se efterårsbold?
Som altid når vi møder Den Gule Fare fra Aabybro, så bliver det tæt, intenst og meget ofte også dramatisk. Det forventer vi også denne gang, for Aabybro skal have en sejr, hvis de skal gøre sig nogen som helst forhåbninger om at sikre sig en playoff-kamp mod en 2´er fra Serie 1. Set i det lys, så tipper jeg at det bliver endnu mere intenst end det plejer at være – og det siger immervæk ikke så lidt! Det er ganske enkelt to mandskaber der har rigtigt meget på spil, selvom man kan argumentere for, at Aabybro nok er mere presset end os. Vi er dog nødt til at gå ind til de to sidste kampe som finaler, selvom flere vil påstå, at vi har nået målet. Jeg synes nu også vi har meget på spil, og det skal skinne igennem i de to sidste kampe.

Hvilke ord føler du bedst beskriver den modstander I står overfor?
Et hamrende svært hold at spille imod. Så kort kan det siges. Aabybro er virkelig dygtige til at stå kompakt, og gøre det svært for alle holdene de møder. Tilmed råder de over nogle kanter, der er gode i omstillingsfasen, ligesom de er også er dygtige på standardsituationer. Vi skal nok få vores sag for!

”Åben Mikrofon” – hvad vil du fremhæve som det mest positive ved efterårssæsonen og hvad har været den største negative oplevelse (det kan være jer selv, en modstander, dommeren eller noget fjerde)!
Jeg har sagt det før, og jeg siger det gerne igen. Jeg synes at turneringsstrukturen gør puljen meget levende, og at alle kampene er vigtige, selv når man har nået målet. Jeg kan se, at Peter Thomsen – træner for Hobros JS-hold – har udtalt det samme til LigaBold, og her vil jeg erklære mig enig. Med hensyn til hvordan vores modstandere har gjort det, så tænker jeg ikke at det er mit bord, her må evalueringen ske internt i klubberne. For vores eget vedkommende, så har efteråret været ganske stærkt, men der har bestemt også været bump på vejen – dertil er puljen altså så tilpas jævnbyrdigt, uagtet om man møder top- eller bundholdene. Det er selvfølgelig også et positivt element, jeg har noteret mig.