Danmarksserien Pulje 2

LIVSVIGTIGE POINT PÅ SPIL MELLEM FREDERIKSSUND OG KFUM

Frederikssund

Hvem mødte I denne weekend og hvad blev resultatet af kampen og hvem scorede jeres mål – samt hvad tager I med jer fra opgøret?
– Vi spillede ude imod Ishøj, som har oprustet med mange gamle divisionsspillere. Så på papiret var det en vanskelig opgave. Drengene leverede dog en mandfolekindsats og kunne rejse hjem til Nordsjælland med en 0-3 sejr. Christian Helev, Patrick Dam Nielsen og Deniz Ates lavede vores mål. Vi kan bruge så mange ting fra det opgør. Det mest vigtige er vores drive, sammenhold og alle de kloge meter vi løber. Vi viser gode relationer i spillet og jeg synes at vi ud fra vores forudsætninger, var vores modstander overlegen.

Hvem skal I møde i den kommende weekend, samt hvor og hvornår skal kampen afvikles?
– Vi spiller hjemme på Frederikssund Stadion lørdag den 17. august kl 13. Det er KFUM som kommer på besøg, og vi håber selvfølgeligt at mange mennesker finder vej til stadion.

Hvis du skal beskrive Jeres modstander, hvilke ord vil du så sætte på dem som hold?
– Jeg kender dem faktisk ikke på nuværende tidspunkt, men skal nok sørge for at være lidt klogere inden lørdag.

Hvis du ser på resultatet i sidste spillerunde, giver det dig så tro på tingene før denne kamp og hvorfor?
– Ja selvfølgeligt. det ville jeg have uanset hvad, men at vi kommer på tavlen med en flot sejr, skal selvfølgeligt gerne løsne nogle ting for os. Vi er i god form og jeg håber at dette kommer til udtryk på banen lørdag.

Hvis du skulle sætte en overskrift på jeres kommende kamp ud fra dine forventninger, hvordan vil den så lyde og hvorfor?
– DS Kamp om livsvigtige point, Sæsonen er stadig ung og det handler om at skrabe så mange point som muligt sammen i den indledende fase.