Danmarksserien Pulje 3

HERNING FREMAD VIL UDNYTTE DE ANDRE VIL UNDERVURDERE DEM

FOTO: A-truppen, Herning Fremad

Hvilken målsætning har I som klub for den kommende sæson, samt hvad mener du set ud fra Jeres forårssæson, der skal til for at realisere denne målsætning?
– Vores helt klare mål i Danmarksserien er at overleve og gerne tilkæmpe os en placering i midten af rækken, men primært en ny sæson i DS. Det vil kræve en hel del kondition og kynisme på banen i samtlige kampe. Der bliver ikke råd til at gå død efter 80 minutter eller tage for let på nogle kampe. Det bliver hårdt, men det bliver vanvittigt fedt !

Hvis du ser på den serie og kreds, I som klub er havnet i efter sommerferien, hvad er så din umiddelbare vurdering af den styrkemæssigt?
– Det er ingen hemmelighed at jeg intet kender til vores modstandere. Dertil har vores træner team selvfølgelig gjort en større indsats end jeg for at blive klogere på hvem vi skal møde. Men der er en del nedrykkere fra 2. division og det kan både blive godt og skidt. Uanset hvem vi møder kan vi være sikre på at de (bevidst / ubevidst)  vil undervurdere os som oprykker i JS1 playoff kampen og det kan vi udnytte.

Forventer du I får nyt blod ind i truppen og ligger der også triste afgange og venter. Samt hvordan ser din egen fremtid ud indenfor fodboldens verden?
– Vi har haft afgang af Rasmus Hahne og Rasmus Andreasen som begge flytte videre. På tilgangssiden har vi sikret os forsvarsspilleren Sune Thesbjerg og den offensive Daniel ’Cigar’ Sørensen. Begge spillere der har gjort det fint i starten. Om der komme flere til her i 11. time vil tiden vise, men det har været yderst positivt at se det store engagement og arbejds moral fra de spillere der sidste sæson sikrede os oprykningen ! Det bliver der også brug for!