Sjællandsserien Pulje 1

HUNDESTED VIL HOLDE STREGEN PÅ AFSTAND

HUNDESTED VIL HOLDE STREGEN PÅ AFSTAND

Hvilken målsætning har I som klub for den kommende sæson, samt hvad mener du set ud fra Jeres forårssæson, der skal til for at realisere denne målsætning?
Målsætningen for denne forårssæson er at havne i top 6. Som oprykker skal vi så langt væk fra stregen som muligt. Hvis vi er har alle mand klar mener jeg det er realistisk at spille med i top 6. Det kræver alle mand er klar til er yde noget særligt både i kamp og til træning.

Hvis du ser på den serie og kreds, I som klub er havnet i efter sommerferien, hvad er så din umiddelbare vurdering af den styrkemæssigt?
– Det bliver en tæt række. Jeg tror vi er havnet i en række hvor alle slår alle, og de hold som kommer bedst ud af dårlige perioder som havner i toppen.

Forventer du I får nyt blod ind i truppen og ligger der også triste afgange og venter. Samt hvordan ser din egen fremtid ud indenfor fodboldens verden?
Jeg har ikke hørt om nogen som forlader os og der er nogle enkelte som kommer til prøvetræning, så må vi se om de får en plads i truppen. Angående mig selv, så valgte jeg for  2 år siden at drosle ned efter at have spillet i fuldtid og deltidsfodbold i 1 og 2 division. Jeg har fundet glæden i Hundested og jeg fortsætter her med at give ud af mine erfaringer.