Danmarksserien Pulje 4

SÆBY VED DET BLIVER SVÆRT AT OVERLEVE I DANMARKSSERIEN

IF Skjold Sæby

Hvilken målsætning har I som klub for den kommende sæson, samt hvad mener du set ud fra Jeres forårssæson, der skal til for at realisere denne målsætning?
Som oprykker til Danmarksserien, så vil vi selvfølgelig meget gerne overleve. Det er målet, og vi vil gøre alt for at realisere dette. Det ville være en kæmpe præstation, og efter vores sæson i DS i 16/17, hvor det ikke blev til mange point, så ved vi hvor svært det bliver.

Hvis du ser på den serie og kreds, I som klub er havnet i efter sommerferien, hvad er så din umiddelbare vurdering af den styrkemæssigt?
Jeg har et lille kendskab til nogle af holdene, og jeg synes rækken generelt ser stærk ud. Jeg tror ikke de andre hold har store forventninger eller kendskab til IF Skjold Sæby, så jeg håber at vi kan overraske positivt.

Forventer du I får nyt blod ind i truppen og ligger der også triste afgange og venter. Samt hvordan ser din egen fremtid ud indenfor fodboldens verden?
Jens Lorenzen valgte at stoppe karrieren efter oprykningen, og det vidste vi på forhånd. Derudover så bliver truppen den samme som tog oprykningen.