Danmarksserien Pulje 2

FREDERIKSSUND GLÆDER SIG TIL AT MØDE DANMARKSSERIENS SVAR PÅ REAL MADRID

FOTO: Frederikssund IK

Hvilken kamp ser du personlig selv mest frem til i efteråret og hvorfor har du ”øje på” denne kamp?
– Vi skal spille ude imod Ishøj i den anden kamp. De har selv udnævnt sig til Danmarksserien Real Madrid og har fået hentet mange spillere med stor international erfaring, så det bliver helt sikkert en sjov test, med forhåbentligt mange tilskuere på lægterne.

Hvem er i dine øjne favoritter til op- og nedrykning i Jeres pulje og hvorfor? Samt hvor vil du på nuværende tidspunkt forvente I ender i rækken?
– Vi er selv oprykkere og skal koncentrere os om at finde stabilitet i en svær række. jeg må nævne Ishøj som stor favorit, pga. de mange profiler med divisions og superligaerfaring der er at finde der. Men rækken er meget svær at spå om. Mange spillere flytter klub her i sommer i Danmarksserien og sommeren er meget hektisk for mange klubber. Så jeg tror det bliver afgørende at finde stabilitet for mange hold og hvem der kommer til at hænge i bremsen er meget svært at spå om.

Hvis du skal beskrive hvad Jeres holds styrker, hvordan ville du så beskrive dem og hvorfor?
– Stor stabilitet og en evne til at arbejde stenhårdt. Vi har også nogle gode individualister der kan bringe masser af gode ting frem ud fra en god organisation.